Azt miért csinálhatják többen, hogy engem kb kifaggatnak az életemről, de visszafele szinte semmit nem mondanak el magukról?
Figyelt kérdés
Rokonok vagy bnők, ha rákérdezek annyit mondanak csak hogy mert nincs semmi. Ami helyből kam mert másoknak meg kitárulkoznak.máj. 31. 17:47
11/27 anonim válasza:
Rokoni szinten nálunk ugyanez van: nem mondok nekik semmit és én se vagyok kíváncsi az ő dolgaikra.
Eredmény: gyatra kapcsolattartás (ami nem is baj)
12/27 A kérdező kommentje:
Hát az nálam is megy.
Ha utcán összefutok ezzel azzal már azzal kezdtem ne értse félre hogy nem írogatok, nem tartok kapcsolatot, ne vegye magára, nekem jött össze sokminden.
(Különben de, ők okozzák, hogy ne tartsak kapcsolatot, csak ebbe bele se akarok menni.)
máj. 31. 20:14
13/27 anonim válasza:
Mit nyersz vele, mit veszítesz, tedd fel a kérdést!
14/27 anonim válasza:
Én személy szerint egyre kevesebb emberre vagyok kíváncsi.
Úgyis az lesz amit ők akarnak, rajtam meg ne csámcsogjanak.
15/27 A kérdező kommentje:
Azt veszítem vele hogy nem érzem magam a társaságban jól. És elszigetelődöm, ahelyett hogy tele lennék barátokkal, jó rokoni kapcsolatokkal, sok nevetéssel, élettel összejövetelekkel egyutt másokkal vagy akármi. Ehelyett az megy hogy félévente ha egyszer beszélünk azt is csak azért mert véletlen jött ugy ki. Valahol nekem szomorú ez így.
máj. 31. 21:13
16/27 A kérdező kommentje:
*illetve azt veszítem hogy jól érezném velük magam
máj. 31. 21:17
17/27 anonim válasza:
12: akkor miért nem mondod meg nekik az igazat? Ha jól értem, ezek az emberek amúgy se hiányoznának az életedből, nem képviselnek most se nagy értéket a szemedben. Mi baj lehet abból, ha megsértődnek és többé nem lennének az ismerőseid?
18/27 anonim válasza:
Vagy vamzerek és vissza akarják mondani a hallottakat másnak.
19/27 A kérdező kommentje:
17 az hogy nem elszigetelődni akarok. Nem jókedvemből szigetelődöm el.
A kérdésben meg leírtam, ha rákérdezek, kamuznak.
Nincs értelme martírkodnom nekik.
jún. 1. 07:34
20/27 anonim válasza:
Ha megmondanád nekik, amit itt most nekünk, elszigetelődnél. Ezzel szemben most van köztetek egy látszatkapcsolat. Én ezt úgy értelmezem, mérleget vontál és még mindig az a mostani állapot a jobb neked, ami most van. Tehát akkor minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!