Azt miért csinálhatják többen, hogy engem kb kifaggatnak az életemről, de visszafele szinte semmit nem mondanak el magukról?
Figyelt kérdés
Rokonok vagy bnők, ha rákérdezek annyit mondanak csak hogy mert nincs semmi. Ami helyből kam mert másoknak meg kitárulkoznak.máj. 31. 17:47
1/27 anonim válasza:
Mert ha téged kérdeznek, mindent elmondasz nekik.
2/27 anonim válasza:
Lehet nem fog tetszeni, vagy nem látsz rá, de nagyon egyszerű oka van. Mert hagyod.
3/27 anonim válasza:
Mert ők nem akarnak beszélni, Te meg igen.
4/27 anonim válasza:
Én meg pont fordítva tapasztalom.
Minden elmondanak, aztán azt sem kérdezik meg te hogy vagy.
6/27 A kérdező kommentje:
Nem én akarok beszélni. Hanem ők írnak ketesnek kérdeznek érdeklődnek. Valaki pl azt kérdezi miért tüntem el mi van velem.
máj. 31. 19:21
7/27 A kérdező kommentje:
*keresnek
máj. 31. 19:21
8/27 A kérdező kommentje:
Szóval ez szokott lenni a kontextus is, hogy leállítanak kb small talkkal és egyre jobban belelovalják magukat a faggatásba. Ha nem beszélek akkor másról kérdeznek de ugyanúgy személyes. Ha én kérdezek érdeklődöm visszafele meg tőmondatokat kapok.
máj. 31. 19:22
9/27 anonim válasza:
Akkor senki se beszél és lőttek a kommunikációnak.
10/27 anonim válasza:
Csak kíváncsiak, vagy őszinteségből vagy hogy lehessen min csámcsogniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!