Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Érdemes a csajokat megdicsérni?

Érdemes a csajokat megdicsérni?

Figyelt kérdés

Pasik válaszoljanak csak most ha lehet.Arra vagyok kíváncsi hogy ti szoktátok e, illetve hogy szerintetek megéri e egy nőt ,megdicsérni ha nagyon szép?

Nem lehet az,hogy a sok facebook meg egyéb social media miatt,már a sok dicsérethez megvannak szokva a képeik alatt lévő kommentekben és már csak az egójukat növelik ezzel?

Szóval a kérdés hogy meg e éri őszintének lenni?

Vagy legjobb ha csak nem mondasz semmit és úgy csinálsz mintha nem lennél lenyűgözve?

máj. 30. 10:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért reagálnak így, mert vagy nem jössz be és akkor kellemetlen a bók, vagy egyszerűen zavarba jön tőle.

Nem értem, hogy milyen reakciót várnál? Én is azt mondanám, hogy köszönöm, kedves vagy és ennyi. Mert még ha tetszenél is, akkor is, mit csináljak? Ha szeretnél beszélgetni, akkor folytasd, ha nem "nyomulsz", akkor ez elment egy kedves gesztusnak, nem fogok többet belelátni.

Tehát nem értem, hogy mire gondolsz. Mi lenne a helyes reakció számodra?

jún. 10. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!