Érdemes a csajokat megdicsérni?
Pasik válaszoljanak csak most ha lehet.Arra vagyok kíváncsi hogy ti szoktátok e, illetve hogy szerintetek megéri e egy nőt ,megdicsérni ha nagyon szép?
Nem lehet az,hogy a sok facebook meg egyéb social media miatt,már a sok dicsérethez megvannak szokva a képeik alatt lévő kommentekben és már csak az egójukat növelik ezzel?
Szóval a kérdés hogy meg e éri őszintének lenni?
Vagy legjobb ha csak nem mondasz semmit és úgy csinálsz mintha nem lennél lenyűgözve?
Mert mikor nem teszem meg,akkor marad bennem egy ilyen nyomó érzés mindíg,mintha bennem marad valami amit ki akarok mondani.
De amikor megteszem, akkor kinevetnek vagy jobb esetben erőltetnek egy mosolyt és egy köszönömöt,majd felvesznek egy "kellemetlenül érzem magam" arc kifejezést és kerülik a szemkontaktust.
Mindegyik elég kínos helyzetet eredményezett.
Nem értem, hogy jön ide az, hogy megéri-e. Ha valakit meg szeretnék dícsérni, és hogy ettől jól érezze magát, akkor megteszem, nem valamilyen öncélú dolog.
Más dolog, hogy nem feltétlenül esik jól a dícséret sem mindig, és az is kontraproduktív, ha egy nő mindig csak a külsejére kap dícséretet, illetve sok esetben kellemetlen, amikor egy helyzetben azzal szembesül, hogy "nőként tekintenek rá" (most nagyon finoman fogalmaztam, amikor nem ennek kellene előtérben lennie (pl. munkahelyen, ahol a teljesítménnyel szeretné magát észrevetetni).
"Nem lehet az,hogy a sok facebook meg egyéb social media miatt,már a sok dicsérethez megvannak szokva a képeik alatt lévő kommentekben és már csak az egójukat növelik ezzel?"
. Ez.. egy jó nagy baromság.
Személyesen szoktam dicséri kolleginát, ismerőst.
A facebookon a képek alatt sorakozó “angyali szépség” “legszebb királynő” meg ilyenek csak ilyen perverzek beírogatásai :D
Idegeneket nem szoktam dicsérgetni akkor sem ha atom jól néz ki.
Olyanokat akiket ismerek és jóban is vagyok vele azoknak volt már, hogy mondtam, bár küllemet dicsérni akkor szoktam inkább ha akarok a csajtól valamit.
Igen, érdemes. Ha a barátod, akkor azért, ha akarsz tőle valamit, akkor meg azért. Helyzetfüggő.
Jó esetben te is kapsz dicséretet, az jólesik, nem? Ennyi!
Elég eltérő válaszok..
Mindenesetre kicsit mindenkivel együtt tudok érteni.
Amúgy nyilván van egy hátsó szándék mindig ilyenkor,dicseretkor.Ezt kár tagadni.
Ilyenek vagyunk.Evolúció,univerzum,Isten vagy ki miben hisz,ezt adta.
De igyekszem ettől távol maradni és csak néha kimondom ha vki olyan hogy wao ;d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!