Mennyire gáz random az utcán megdicsérni valakit?
Ne haragudjatok idősebbek, de a kérdesem a fiatalokat és talán a középkorosztályt célozza meg.
Szerintetek mennyire gáz, mondjuk az utcán vagy egy boltban megdícsérni valaki outfitjét vagy stílusát?
Őszintén én nem találom gáznak és néha néha, ha valakinek különleges outfitje vagy stílusa van akkor simán megdícsérem. De a napokban egy ismerősöm mondta, hogy szerinte gáz. Ti erről mit gondoltok vagy mit gondolnátok ha valaki random odamenne és megdícsérne?
17 éves lány vagyok.
Velem is előfordult már, igaz, nem túl gyakran
De hogy gáz volna? Egyáltalán nem, sőt, szerintem ez nagyon fel tudja dobni valaki napját
Necces, mert ma már mindenkinek joga van mindenhez, így nehogy feljelentés legyen a vége zaklatás miatt.
Szerintem óvatosan ezzel!
A 4-es elég ostoba lény lehet.
A kérdésre: nem gáz, söt nagyon sokat tud a másiknak a hangulatán javítani - feltételezve egy normális sílust, de a kérdésed alapján ezzen nincs gond.
Volt ilyen mentalis szomszedgyerek, mint te. Autista spektrum. Mindenki ugy csinalt a liftnel, mintha valami volna meg, hogy ne kelljen felmenni vele a liftben.
A sajat feelgood erdekeben bazi zavarba akarsz hozni masokat, erted.
Hát....kicsit bizarr .
Velem is előfordult már,egyrészt nem tudtam hogy reagáljam le egy teljesen idegen férfitól,másrészt ijesztő is hogy mit akar. 😀 Ha nem randira hívás az apropója,akkor nem tudom mi. 🤔
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!