Mennyire gáz random az utcán megdicsérni valakit?
Ne haragudjatok idősebbek, de a kérdesem a fiatalokat és talán a középkorosztályt célozza meg.
Szerintetek mennyire gáz, mondjuk az utcán vagy egy boltban megdícsérni valaki outfitjét vagy stílusát?
Őszintén én nem találom gáznak és néha néha, ha valakinek különleges outfitje vagy stílusa van akkor simán megdícsérem. De a napokban egy ismerősöm mondta, hogy szerinte gáz. Ti erről mit gondoltok vagy mit gondolnátok ha valaki random odamenne és megdícsérne?
17 éves lány vagyok.
Ha középkorúnak számítok a 31 évemmel, akkor válaszolok😃
Épp 2 napja dícsértem meg egy kb 60 éves nő szép vörös hajszínét a sétányon. Szintén vörös hajú nőként.😃 Megköszönte, elnevette magát. Megérte😊
Köszönöm.
Szerintem nem gáz, lehet valakinek pont ezzel dobod fel a napját.
A szavaknak ereje van.
Sérüléseket okozhatnak, de sebeket is betudnak gyógyítani. :)
Igen.
Udvariasan is lehet bókolni, semmi több, mindenki halad tovább. :)
Budapest ,pest belvarosaban elek ,nottem fel. Megkoszonom a dicsereteket mindig es orulok neki. Ha o is jol nez ki ,en is megdicserem.
Ez nagyon jo irany,el kellene terjednie.
Az beteg leljiallapotu,aki a dicseretet gsznak gondolja. Annak vmi konoly baja van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!