Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fel merjem hívni őket? Van...

Fel merjem hívni őket? Van esélyem rá ,hogy tudok velük beszélni?

Figyelt kérdés
Az instáján meg a facebookján kinn van a teló száma, hogy fellépésszervezés és a szám. Nagyon szeretnék vele beszélgetni. Írtam neki emailt is, de sztem azt nem mostanában fogja nézni, ezért akarom inkább szóba megbeszélni vele a dolgot. Emilio és Tina akikkel fel akarom venni a kapcsolatot. A müsoruk alapján nagyon szimpatikusak lettek. Szeretném ha engem is meghívnának vacsorázni magukhoz. Nem tudom de nagyon szeretnék kicsit velük lenni. Ha mást nem legalább 1x beszélni velük telefonon.

#telefon #Tina #emillio
2024. máj. 29. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb 300 ezredbe belekerül a találka...
2024. máj. 29. 14:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Az nagyon offos kategória az a pénz összeg, nekem van össz. 10 ezer ft.om.
2024. máj. 29. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ülj be egyedül egy vendéglőbe, jó étvágyat!
2024. máj. 29. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor menj el diákmunkázni, és költsd a pénzt inkább egy pszichológusra, hátha mire nagykorú leszel, felzárkózol a kortársaidhoz.
2024. máj. 29. 14:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"A müsoruk alapján nagyon szimpatikusak lettek. Szeretném ha engem is meghívnának vacsorázni magukhoz."

Kezet foghatnátok az unokatesómmal, ő ugyanilyen hülye, csak valami amerikai "sztárba" van ennyire belepistulva. Neki is hiába beszélünk, szóval valószínűleg te sem fogod értelmezni, amit írok, de: a bármilyen előadók abból élnek, hogy a közönség fizet nekik azért, amit csinálnak. Legyen ez fellépés falunapon, privátban elénekelnek egy dalt a reggelihez, akármi. Ahogy írták már előttem, ha felkéred őket, ÉS kifizeted a díjukat (plusz benzinpénz, egyebek), akkor elmennek hozzád, akár még veled is vacsoráznak, és nagyon barátságosak lesznek veled. Félre ne értsd, fogalmam sincs, ők éppen kicsodák, akár még alapból is lehetnek teljesen normális és kedves emberek, de ne legyenek illúzióid, ha felkéred őket egy fellépésre (a privát is az), azért lesznek kedvesek, mert ezzel keresik a pénzt, és nem azért, mert a "hívjatok má' meg vacsorára" üzeneted alapján örök barátságot éreznek irántad.

2024. máj. 29. 15:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

“Fizetni nem tudok nekik”

Áruld már el, miért is találkoznának egy random vadidegennel???

2024. máj. 29. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:

"Kezet foghatnátok az unokatesómmal, ő ugyanilyen hülye, csak valami amerikai "sztárba" van ennyire belepistulva. Neki is hiába beszélünk, szóval valószínűleg te sem fogod értelmezni, amit írok, de: ..."

🤣😂🤣😂🤣😂

❤️

2024. máj. 30. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!