Fel merjem hívni őket? Van esélyem rá ,hogy tudok velük beszélni?
Figyelt kérdés
Az instáján meg a facebookján kinn van a teló száma, hogy fellépésszervezés és a szám. Nagyon szeretnék vele beszélgetni. Írtam neki emailt is, de sztem azt nem mostanában fogja nézni, ezért akarom inkább szóba megbeszélni vele a dolgot. Emilio és Tina akikkel fel akarom venni a kapcsolatot. A müsoruk alapján nagyon szimpatikusak lettek. Szeretném ha engem is meghívnának vacsorázni magukhoz. Nem tudom de nagyon szeretnék kicsit velük lenni. Ha mást nem legalább 1x beszélni velük telefonon.2024. máj. 29. 13:45
1/17 A kérdező kommentje:
Mert láttam, hogy aranyosak az emberekkel és meghívják magukhoz őket.
2024. máj. 29. 13:46
2/17 anonim válasza:
Egyrészt az nem az ő telefonszámuk, hanem a menedzseré. Oda van írva, hogy fellépésszervezés. Azt gondoltad, ők intézik ezekeket maguknak?
Másrészt, ez nem baráti vendéglátás, hanem üzlet. TV felvétel, miegymás. Pénzért teszik.
3/17 A kérdező kommentje:
Igazából 2 óra útra lakok tölük elég messze.
2024. máj. 29. 13:49
4/17 A kérdező kommentje:
És minden vágyam hogy beszelhessek legalább 1x velük! Hogyan tudnám megoldani?
2024. máj. 29. 13:50
5/17 anonim válasza:
Fellépésszervezés, tehát akkor hívd a számot, ha ezzel kapcsolatban akarsz valamit. Nem csak beszélgetni.
6/17 A kérdező kommentje:
okés akkor azt a számot nem hívhatom. De akkor hogy beszélhetnék velük?
2024. máj. 29. 13:53
8/17 A kérdező kommentje:
De miért nem?):
2024. máj. 29. 13:59
9/17 anonim válasza:
felhívod a számot, és megkérdezed a menedzserüket, hogy mennyibe kerülne hogy elmenjenek veled ebédelni. van néhány celeb aki csinál ilyen baromságokat egy kis extra bevételért, egy próbát megér.
10/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ, megpróbálom(: De fizetni nem tudok nekik.
2024. máj. 29. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!