Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kiveszik a baloldali...

Holnap kiveszik a baloldali petevezetőmet tályog miatt. Még nem tudtam beszélni orvossal, de nagyon izgulok mivel babát tervezünk. Szerintetek van esélyem a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
A jobb petefészkemben is van egy kisebb méretű ciszta, de azt mondta a doki hogy felszívodik.
2021. máj. 12. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Persze hogy van de ha nem sikerül 1 éven belül akkor mehettek meddőségi központba
2021. máj. 12. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a jobb petefészked tényleg rendbejön, akkor simán teherbe eshetsz. Ha nem, akkor pedig lombikprogrammal jók az esélyeid (hiszen ha csak a petevezető a probléma, akkor a sikeres lombikra jó az esélyed, mert a méheddel nincs gond, semmi nem akadályozza a megtapadást, jó eséllyel meg is marad).
2021. máj. 12. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, valamennyire megnyugtat.Lehet a jobb pf-bol is eltavolitjak a cisztát hamár mutenek. Talán akkor így nem lesz gond a teherbeeséssel. Vagy már nem tudom mit gondoljak, mert teljesen össze vagyok zuhanva.
2021. máj. 12. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom!A lombikkal lesz esélyed főleg ha fiatal vagy és más egyéb problémád nincs.Sok sikert!

2021. máj. 13. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazabol mondta doki hogy a jobb telejesen ép, egészséges. Akkor van esélyem spontán teherbeesni?
2021. máj. 14. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán igen
2021. máj. 14. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Dokim szerint 3 hónap múlva próbálkozhatunk.
2021. máj. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!