Ferfi tarsaim es nok. Elarulna nekem valaki, hogy a boltokban (ruha) mi a francert a ferfiak resze kb 20%-a a masik 80% meg a noke?
"Csak bovitsek ki a ferfi reszleget duplajara es mar mosoly lenne sok ferfi arcan..."
Sajnos nem. Nem érné meg telepakolni a boltokat férficuccokkal, amikor a legtöbb férfinak nincs stílusa, és az első dolgot megveszi, ami a bolt ajtaja mellett van. Hidd el, én eszméletlen boldog lennék, ha a férfiakat annyira érdekelné, mit hordanak, hogy a fele boltban az ő cuccuk lenne.
16 Térdig érő SZOKNYA SZOKNYA SZOKNYA van a férfiaknál? Ohh újdonság. Kérdezőcske, feltűnt a szoknya, egyberuha, és ezek a magyar szavak vagy pedig csak a rövid hosszú mert szelektív a látásod?
A nadrágokat hiába fejtegeted, hogy ugyanaz a férfi és nő, van rövid és hosszú.
Mikor vannak bizonyos ruhadarabok amik csak a női részen vannak.
Férfiként írom: #20 és #21 válaszolóknak teljesen igaza van.
Én férfiként sokszor meg se tudom nevezni azokat a ruhadarabokat, amik egy nőn vannak. Egy férfinél minden egyszerű és világos: ing vagy póló + nadrág. És a színekben, mintákban se vágyom nagy változatosságra. Egy farmernadrág nekem egész tavasszal és ősszel jó. Ha valahová elegánsan kell menni, akkor meg úgyis öltönyt veszek.
Én megértem a kérdezőt.
Amit kiemelnék még, hogy alacsony férfiaknak nagyon nehéz méretet is találni.
165 cm vagyok, és bizony a, legtöbb ruha L-től kezdődik.
27-es, nem érted a mögöttes motivációt?
1. A férfi a nőjével megy. Akkor féláron mennek be és mivel a férfi fizetne, így ő spórol ezen.
2. A férfi egyedül megy be. Ilyenkor általában csajozni akar. Mivel a nők ingyen mehetnek be, remélhetőleg JÓ SOK NŐ lesz ott. Más szórenddel írva: SOK JÓ NŐ lesz ott. Ez pedig abszolút jó a férfinak, mert akkor van kiből válogatni. Ha a nők ugyanannyit fizetnének, mint a férfiak, lehet, hogy feleanyi nőből lehetne válogatni, és a jobbakra azonnal rácuppannának a helyi alfa-alfa-alfa hímek. Ez aligha lehet a férfiak érdeke. #26-os is teljesen jól leírta, csak te nem értetted meg.
Hagyjad, szerintem 25-27 ígyse úgyse kap nőt, tökmindegy fizet a beugróért vagy sem.
Azért megy újra és újra, kiperkálja a pénzt, de nincs siker, és ezért b@ssza a csőrét dolog.
Arról nem is beszélve, hogy ez a belépő ár különbség dolog nem jellemző mindenhol, csak olyan helyeken, ahova maguktól nők annyira nem akaródznak menni.
Mert adott egy sereg kétségbeesett pasi, aki tolakodó, ólálkodik és beledob valamit a poharadba, vagy csak le akar itatni.
Egy ilyen közegben nő nem fog tudni kikapcsolódni.
Azok a helyek, ahol a csajok csak úgy a hely miatt érzik jól magukat, nem kell, hogy ilyen üzletpolitikával csalogassák a népeket.
Ha egy szórakozóhely átmegy ilyen húspiacba, az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!