Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ferfi tarsaim es nok. Elarulna...

Ferfi tarsaim es nok. Elarulna nekem valaki, hogy a boltokban (ruha) mi a francert a ferfiak resze kb 20%-a a masik 80% meg a noke?

Figyelt kérdés
Igen van kivetel, de ez az atlag. A ferfiaknak nem kell ruha? Mert en szivesen megyek alsonaci nelkul ha ennyire ezt akarjak vagy felso nelkul de akkor ne merjenek csalodni a bolt se meg a csajok se.

ápr. 22. 22:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

9

Most hogy jon ide a nemem... meg hogy egy no is hogy ugy hisztizek. mindegy. Akkor is a kerdes ott van. Jo lenne ott maradni

ápr. 22. 22:39
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom,de én inkább a pasi reszlegen veszek pólót, nő letemre. Nektek olcsobbak és nem olyan rovid semeddig se érők mint a női
ápr. 22. 22:54
 13/34 anonim ***** válasza:
8 ugye hogy ugye?:DD
ápr. 22. 23:17
 14/34 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem fejezd be a hisztit.

Menj be egy plázába és találsz rengeteg férfi ruhát.

A nőknek sokkal nagyobb a választék, változatosabb ruháik vannak, sokkal többet járnak vásárolni, ezért is több a női ruha.

ápr. 23. 00:13
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
Térdig érő szoknya, rövid szoknya, hosszú szoknya, normál egyberuha, miniruha, maxiruha, tunika, haspóló, harisnya, mindezekből alkalmi is, és sportos is, kb ez ami férfi részen nincs mivel a pasik ezt nem hordják.
ápr. 23. 00:49
 16/34 A kérdező kommentje:

Terdig ero ferfinel is van, rovid ferfinel is van, hosszabb is van ami alig terdig er, normal is van (ez alatt mondjuk nem tudom mit ertesz), az is van, sport van ferfiban csak rohadt keves max sportboltban, de ott is keves bar tobb mint a sima ruhaboltokban.

igen: maxiruha, tunika, haspolo (ezt azert nem hordjatok sokat max nyaron, emiatt nem hiszem fel kene pumpalni mondjuk telen meg tavasz/osszel a reszleget egesz evben, ezen azert huzom a szam ne haragudj), a maxiruhat meg tunikat elismerem. A miniruha is oke.

De a ferfiaknal is vannak amiket nok nem hordananak.

Most ez a 2 - 3 db kulonbseg miatt nem kene a ferfi reszlegnek adni 3 fajtat, a noknek meg 9 fajtat. Nem azt mondom, hogy vonjanak ki noi cuccokat, de ugyanugy ahogy mi is, menjenek at masik boltokba, nezzenek korbe. Nekunk rohadt nehez mert valamikor egy plazat kell bejarni, hogy megtalald a meretet es ami tetszik. De aztan leszartam es vettem egy noit mert ott cseszett nagy a valasztek, meg nem mondanad, hogy noi. Ingekrol szinten, hosszu ujju, veszel egy hatalmas meretu noi inget, igen a gombja mashogy van, ki a fene nezi azt, megveszed mert egyebkent nem is rossz rad. Rohej.

Nem lehetne egyebkent 50 - 50 az arany? Oke legyen a kulonleges darabok miatt 60 - 40 az arany a nok javara? Csak bovitsek ki a ferfi reszleget duplajara es mar mosoly lenne sok ferfi arcan...

ápr. 23. 08:12
 17/34 A kérdező kommentje:

8

Igen, ez a baj, hogy a ferfiak sokan 178 - 190 cm kozott van. Aki alatta az elkapkodja az M meg S-est. Amibol marad az XS tomkelege vagy XXS. Az en meretem M. Erre csak L-eseket latok vagy nagyobbakat. Kesz, mehetek mashova megint. De neked jo ahogy nekem is, te atmesz a ferfi reszlegbe mert csak rovidek vannak, en meg veszek egy marha nagy noi ruhat ami meg ferfin sem nez ki rosszul, es ugyanaz az ar kb. Csak neked azert akkor megnagyobb a valasztek, meg a noknek, mert ok atmehetnek. Ferfiaknal ez nem jellemzo, hogy atmennek a noibe, max polo vagy ing. Gatya az is valoban van, csak noiben, amit ha felhuzna egy ferfi, a dakoja formaja ugy kilatszana, mintha nem is lenne rajta ruha. Mert ugye a nok szeretik a feszes ruhakat (tobbseg), de van aki a marha lazat szereti. Sok srac, ferfi viszont nem szereti egyiket sem, hanem a kozteset vagy inkabb az enyhen feszuloset amin meg azert ha felnyujtja a karjat nem formalodik ki az also szerszam.

Mindegy mar, ugy sem lehet itt elerni a boltoskat, hogy hello.

ápr. 23. 08:20
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

A gyártók és a kereskedők ismerik az igényeket és ehhez igazítják a kínálatot. A női fehérneműk, kismamaruhák máris több helyet igényelnek, de egy tinilánynak is gyorsabban váltakozik a ruhamérete, mint egy fiúénak.

Meg se haragudj, de én még egy pasitól sem hallottam azt, hogy ilyen nehêz ruházkodnia. Ellenben sok nőnél ez alaptéma. Egyszerűen a többséget nézik nem azt, hogy van napi egy ember, aki duzzogva elhagyja a boltot, mert nem talált magának semmit.

ápr. 23. 08:22
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Na de milyen cuccok vannak 🙄

Van egy csomó olyan cucc a női osztályon is, amit a kutya nem vesz fel.

[link]

Pl ezt a szettet 100 csajból 90 nem venné fel.

[link]

Tök jó, hogy gyártanak ilyet is, mindig is szerettem volna hordani a szalagfüggönyt, amit egy 3 éves összekent. Jó formátlan is, biztos jól áll mindenkin.

[link]

Meg a tollseprű is, tényleg. Csodálatos.

[link]

Ez is egy ilyen jó hordható darab, nem?

[link]

Na, hát ez kell a népnek. Ezt is olyan jó sok helyre, sok féle képpen fel lehet ám venni.

[link]

Egy ilyen tényleg kell. És tuti nem is fog leesni ez a sok kis izé róla.

[link]

Ezt elvileg iskolába kéne felvenni. Jó mi?

ápr. 23. 08:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak normális esetben ezeket hordják: alsónadrág, trikó,póló,másabb kivágású nyári póló, ing, zakó hosszúujjú felső nadrág, cipő pulcsi,kabát, sál, sapka, kesztyű. A férfi minták: egyszínű, csíkos, kockás, felirat.

Nők:bugyi, melltartó, póló, trikós felső, spagettipántos felső, v nyakú, pántnélküli,mély kivágású, garbós nyakú, hosszúujjú, ing, garbós hoszúujjú, kardigán, blúz, pulcsi, neylon harisnya, műszálas, pamut, nadrág, szoknya, hosszú szoknya, miniszoknya, mini ruha, maxiruha, szűkruha, kabát, blézer....stb. elfáradtam

Minták: egyszínű, csíkos, kockás, feliratos, virágos, pöttyös stb.

A nők ruházatát sokkal jobban lehet variálni. Egy férfiét nem. Igazából ez a magyarázat.

ápr. 23. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!