Miért van kijárási tilalom? Délután 4-től,mint a heringek, tolongunk a buszokon, villamosokon, boltokban! Este 8-kor vagy 10-kor, egyedül meg nem mehetek le a parkba sétálni! Ez normális?
1#. Gondoltam, hogy ezért. De, ez tévút, ez hülyeség!
Azért szelektálni kellene, differenciálni, ha látnak éjszaka egy gyalogost egyedül, ne kössenek már bele a rendőrök!! Pláne, ne büntessék már meg a semmiért!
Míg, épp ma tapasztaltam, a buszon utaztam és alig tudtunk felszállni a buszra, tömve volt!! Ez meg normális a rendőröknek!!
A pofám leszakad! Nem látják, hogy a "király meztelen"??
Minden ökörséget el kell tűrnünk? Mint a birkák, mindent végrehajtunk?
ameddig csak egy-egy kérdés születik, otthon a fotelból írva, persze, hogy el kell tűrni. ez van.
az a baj, hogy az emberek nem tudnak értelmesen tüntetni, csak hőbörögni és amikor beáll egy ellenzéki párt "támogatni", azok is csak az üres hőbörgést meg a balhét támogatják, nem mutatnak utat, nem konzultációt, tárgyalást akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!