Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az öregek miért nem tudnak...

Az öregek miért nem tudnak viselkedni a boltokban?

Figyelt kérdés
Kasszánál görcsösen nekitolják a bevásárlókocsit az előtte lévő lábának. Azt hiszik hogy gyorsabban halad a sor, hogyha tömörebben állnak és ennek hangot is adnak. Ha felpakoltál a szalagra és nincs hely hogy mögötted a nyugdíjas is eltudjon kezdeni pakolni akkor elkezdenek morogni.Képesek mindenkin átgázolni, bocsánatot sosem kérnek. De ha őket kicsit akadályozzák akkor rögtön kiakadnak.
2020. dec. 21. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem a nyugdíjasok, hanem a bunkók jellemzője. Középkorúak közt is van ilyen, belőlük lesznek a bunkó öregek. Ők fiatalon is ilyenek voltak.
2020. dec. 21. 09:53
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Az idős emberek többségében van egyfajta ki, ha én nem érzés. Úgy gondolják, hogy ők már leélték az életüket és ezért jogukban áll bunkónak lenni más emberekkel, de én ilyenkor nyugodt hangnemben a tudomásukra hozom, hogy ezt nem kéne. Volt már incidensem idősebb emberekkel bevásárlóközpontban, vagy épp azért, mert rövid nadrágot vettem fel.
2020. dec. 21. 09:55
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Csóri 70 éves anyám sírva jött haza a múltkor, mert a maszktól bepárásodott szemüvegén át szart se látva véletlen nekitolta az előtte lévőnek a kocsiját, ez már pont a sorban állót érintette, egy kassza működött, pedig spárról van szó, és az érintett velem korabeli nő olyan hangnemben beszélt vele, amit a sokat megélt anyám még az ellenségének sem kívánna. Na, azóta megyek vele vásárolni (önállóan is megtenném neki, de azt nem hagyja, mert úgyis szart veszek).

Szóval az emberek türelmetlenek. Ünnepek alatt amúgy is, ez a vírusmizéria meg pluszban feszültséget kelt. Én nem mondom, hogy mindegyik idős csak figyelmetlen, nyilván vannak rosszindulatúak is, de az éremnek mindig két oldala van.

2020. dec. 21. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

72 éves vagyok és még életemben nem toltam senkire a kocsit, de nekem már tolta fiatal anyuka annyira, hogy a bokám fölött lejött a bőr.

Mégsem gondolom ezek után, hogy minden fiatal törtető paraszt, még az anyukáról sem gondolom, hogy akarattal tette.

Annyira nem értem az ilyen kérdéseket, de főleg azt nem, hogy hogyan is sikerül újabban mindenből generációs, hangulatkeltő kérdéseket kovácsolni!

2020. dec. 21. 10:02
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
09:56: Mész vele vásárolni, ahelyett, hogy vennél neki orrmerevítős, normális minőségű maszkot. Tombol itt az intelligencia... Nemhogy vinnél vakvezető kutyát is, sokkal olcsóbb, mint a maszk.
2020. dec. 21. 10:02
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

Ezt már tapasztaltam egyre durvábbak az idősebbek túl sokk kedvezményt, jogosítványt kapnak és elment némelyikkel a ló.

Postán volt a múltkorában, ugye ők soron kívüliséget kaptak a kormánytól jön az öreg mondja a vele egykorúnak eredj befelé lökj félre mindenkit nekünk soron kívüliség jár?

Az volt a szerencséje az öregnek hogy úgy neveltek hogy tiszteljem a kort, de ez is elmúlik .

2020. dec. 21. 10:11
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen igazad van, bár én ezek szerint nagyon gyakran látok a 20-as vagy 30-as éveikben járó öregeket is.
2020. dec. 21. 10:12
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Szimplán mindenki atom feszült és frusztrált...
2020. dec. 21. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is változatos. Vannak bunko es normalis öregek is.

En mostanàban a gyerekes/babakocsis anyákrol vagy a szerelmespároktol vagyok ki hogy jàrdàn ha szembejönnek mindig nekem kell lemenni a sárba ök meg igy közlekednek mintha nem is jött volna senki szembe!

2020. dec. 21. 10:23
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
*és ez utobbiakbol is van normàlis. De a bunkók jellemzöen frlcseszik az agyam nekem is
2020. dec. 21. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!