Az öregek miért nem tudnak viselkedni a boltokban?
Csóri 70 éves anyám sírva jött haza a múltkor, mert a maszktól bepárásodott szemüvegén át szart se látva véletlen nekitolta az előtte lévőnek a kocsiját, ez már pont a sorban állót érintette, egy kassza működött, pedig spárról van szó, és az érintett velem korabeli nő olyan hangnemben beszélt vele, amit a sokat megélt anyám még az ellenségének sem kívánna. Na, azóta megyek vele vásárolni (önállóan is megtenném neki, de azt nem hagyja, mert úgyis szart veszek).
Szóval az emberek türelmetlenek. Ünnepek alatt amúgy is, ez a vírusmizéria meg pluszban feszültséget kelt. Én nem mondom, hogy mindegyik idős csak figyelmetlen, nyilván vannak rosszindulatúak is, de az éremnek mindig két oldala van.
72 éves vagyok és még életemben nem toltam senkire a kocsit, de nekem már tolta fiatal anyuka annyira, hogy a bokám fölött lejött a bőr.
Mégsem gondolom ezek után, hogy minden fiatal törtető paraszt, még az anyukáról sem gondolom, hogy akarattal tette.
Annyira nem értem az ilyen kérdéseket, de főleg azt nem, hogy hogyan is sikerül újabban mindenből generációs, hangulatkeltő kérdéseket kovácsolni!
Ezt már tapasztaltam egyre durvábbak az idősebbek túl sokk kedvezményt, jogosítványt kapnak és elment némelyikkel a ló.
Postán volt a múltkorában, ugye ők soron kívüliséget kaptak a kormánytól jön az öreg mondja a vele egykorúnak eredj befelé lökj félre mindenkit nekünk soron kívüliség jár?
Az volt a szerencséje az öregnek hogy úgy neveltek hogy tiszteljem a kort, de ez is elmúlik .
Szerintem is változatos. Vannak bunko es normalis öregek is.
En mostanàban a gyerekes/babakocsis anyákrol vagy a szerelmespároktol vagyok ki hogy jàrdàn ha szembejönnek mindig nekem kell lemenni a sárba ök meg igy közlekednek mintha nem is jött volna senki szembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!