Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az öregek miért nem tudnak...

Az öregek miért nem tudnak viselkedni a boltokban?

Figyelt kérdés
Kasszánál görcsösen nekitolják a bevásárlókocsit az előtte lévő lábának. Azt hiszik hogy gyorsabban halad a sor, hogyha tömörebben állnak és ennek hangot is adnak. Ha felpakoltál a szalagra és nincs hely hogy mögötted a nyugdíjas is eltudjon kezdeni pakolni akkor elkezdenek morogni.Képesek mindenkin átgázolni, bocsánatot sosem kérnek. De ha őket kicsit akadályozzák akkor rögtön kiakadnak.
2020. dec. 21. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

" Mész vele vásárolni, ahelyett, hogy vennél neki orrmerevítős, normális minőségű maszkot. "

Nekem van orrmerevítös maszkom, ennek ellenére folyamatosan bepárásodik a szemüvegem.

Gondolom, te nem használsz szemüveget, vagy ha igen, egész kis dioptriásat, aminek vékony az üvege. Nekem 2,5-ös erösséggel jó 10 perc, mire annyira felmelegszik, hogy nem párás teljesen - még maszk nélkül is - , a szélén már lehet látni, de rendesen még akkor sem. A maszk meg még rátesz erre, szóval jobb, ha nem okoskodsz annyira!

2020. dec. 21. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
6%

Aki öregszik sajnos szellemileg is épül lefele. Nem mindenki, de a többség sajnos igen.

Már a korosztályom sincs toppon, pedig "csak" ötvenes vagyok.

Szomorú ez. Remélem nem leszek ilyen öreg.

2020. dec. 21. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Mert "Egyedül én, én építettem fel a fél-, ha nem, akkor az egész országot" gondolkodásúak.
2020. dec. 21. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező!

Az egész világon csak te vagy tökéletes. Igaz??

2020. dec. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!