Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet barátok nélkül élni?

Lehet barátok nélkül élni?

Figyelt kérdés

Már lassan felnőtt leszek, de még mindig nincsenek igazi barátaim (soha nem is voltak).

Senki nem akar velem sehova menni, ha szoba hozom mindig egy kedves nem lesz a vége.

Egyébként úgy viselkedek emberek között mint egy normi, és külsőre ez is látszik rajtam.

Akivel beszélgetek, mindig normális vagyok vele, senkivel se vagyok bunkó és nem artok senkinek.

Tudom, hogy velem van a baj csak aztnem tudom h mi. Vállalható a kulsom, csak kicsit vagyok ronda.

A belsomben sincs semmi extra, csak próbálok mindenkivel kedves lenni.

De már gondoltam arra is hogy lehet belül 1 nagy nulla vagyok ezért nem akar velem senki többet a beszelgetesnel.

Normális kommenteket írjátok plz.

ápr. 5. 06:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze
ápr. 20. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem menne hosszabb távon.

Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, nincs igényem arra, hogy állandóan emberek vegyenek körbe, de arra igen, hogy x időnként összeüljünk kicsit barátokkal, vagy elmenjünk egyet sétálni, vagy beüljünk egy limonádére, fagyira, ebédre és beszélgessünk kicsit. Fontos számomra, hogy legyenek ilyen összeröffenések, ahol elmeséljük, mik történtek velünk, ha kell, lelkizzünk.

máj. 5. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem is hasonló problémáim vannak, 24/F vagyok.
máj. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!