Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok nélkül 20 évesen?

Barátok nélkül 20 évesen?

Figyelt kérdés
Második félévemet töltöm egyetemen és egyetlen egy barátot sem tudtam szerezni, a régiek pedig lemorzsolódtak különböző okokból. Mindig volt legalább 2-3 barátnőm, akikkel tudtam beszélni és sok időt töltöttünk együtt sulin kívül is, gimiben kifejezetten nagy társaságunk volt, de mostanra beletörődtem, hogy itt esély sincs, hogy megtaláljam a társaságomat. Úgy jöttem ide, hogy legyen legalább 1 ember, akivel ha nem is vagyunk öribarik, de tudunk beszélgetni a szünetekben, találkozni sulin kívül, de ez sem jött össze. Igaz nem vagyok valami extrovertált, de igyekeztem nyitott és segítőkész lenni az első naptól fogva, mostanra viszont teljesen feladtam és csak az órák miatt járok be. Jó pár emberrel próbáltam beszélgetni, de valahogy senkinek sem vagyok elég szimpatikus, max ha segítség kell. Nem tudom hogy fogok így kibírni még 4.5 évet. Van valaki hasonló helyzetben? Ti hogy viselitek ezt az egyedüllétet?
márc. 8. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, én szívesen barátkoznék veled. :)
márc. 8. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

"Jó pár emberrel próbáltam beszélgetni, de valahogy senkinek sem vagyok elég szimpatikus, max ha segítség kell."

Üdv az emberi kapcsolatok 99%-ának rideg valóságában.

"csak az órák miatt járok be. "

Így is kell. Aki pedig odajön kullancsaként, zavard el a pics*ba.

Tanulj, vállalkozz, programozz, sportolj.

A barátság valószínűsége kb mint a lottó ötösé.

márc. 9. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A régebbi évekhez képest tényleg zárkózottabbak lettek az emberek, nehezebben nyitnak és már nem annyira közvetlenek, megközelíthetőek. De szerintem még ne add fel, messze a diploma, addig még sok minden történni fog, történhet. Biztosan lesznek majd csoportfeladatok is, nekem pl. azok keretében sikerült barátságokat kialakítani. Többet is.

Ne hagyd, hogy kihasználjanak, de legyél továbbra is kedves, segítőkész, tanuljatok, készüljetek együtt a többiekkel, és szerintem jönnek majd a barátok is. Türelem, meg idő kell hozzá azért, de ne add fel.

márc. 10. 10:54
 4/4 anonim válasza:

Nekem sincsenek barataim, és valszeg soha nem is lesznek. :((

De marprobalom el fogadni hogy magányosan fogok megdögleni..

ápr. 5. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!