Azok az emberek akiknek sok barátjuk van, meg folyamatosan vannak párkapcsolataik, hogyan bírák azt ha teljesen egyedül lenne barátok, kapcsolat nélkül évekig?
Én évek óta nagyon magányos vagyok, kb csak dolgozom, senki barátom, havarom, kapcsolatom nincs.
Kíváncsi lennék hogy akik nagyon társaságiak hogyan bírnák azt ha éveken keresztül magányosan lennének.
Ismerek ilyet.
Millio haver barát span társaságok.
Mikor tappenzen volt es 1 hétig csak otthon volt a lábát pihentetni akkor még a szomszedokkal.is neki állt pl inni is meg a masik utcábol is imser mindenkit.
Szoval ha extrovertált maganyra is van "kényszeritve" akkor is felpezsdíti maga körül az életet
Sosem értettem az ilyen embereket. Én fél éve váltottam munkahelyet és kb a 2. hónapban kialakult ott is egy haveri (van akivel már baráti) köröm, akikkel együtt járunk el túrázni meg szórakozni.
Ha valaki ennyire képtelen az évek alatt egyetlen embert is összeszedni, azzal valami komoly baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!