Hol lehet ismerkedni ,barátok nélkül?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 16:32
1/13 anonim válasza:
Nőként bárhol. Férfiként max akkor, ha valaki nagyon jól néz ki és jók a szociális skilljei.
Amúgy munkahely.
2/13 anonim válasza:
Csoportos kirándulás, túrázás, sporttevekenysegek. Facebook csoportoknak keresztül is akár. Tartskereso appok. Tarsastanc tanfolyam. Onkenteskedes. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
3/13 anonim válasza:
#1: mert önmagában ekkora nagy durranás már manapság, ha egy pasinak jók a szociális skilljei?
4/13 anonim válasza:
#3: Folyamatosan megy itt is a rinya, hogy nincs normális pasi meg milyen szövegekkel jön a többség. Most akkor vagy nagy durranás, vagy az itteni nők hazudnak. Melyik lehetőség szimpatikusabb?
5/13 anonim válasza:
Alapból bárhol: hobbi, kutyasétáltatás, szomszéd, munka, ismerős baráti köre (pl hugod barátnője), haveri kör (ha szigorúan vesszük a barátságot), rendezvények, fesztiválok, nyaralás, tanfolyam, vonaton stb.
Viszont nem ismerek olyat, aki ismerkedne olyan emberrel, akinek nincs egy barátja sem. Számomra ez hatalmas red flag, és kizáró ok.
Tehát azt javasolnám, hogy először szerezz barátokat.
6/13 anonim válasza:
Ezt a skillezést bekéne fejezni! Nem játékos karakterek vagytok a Diablo 2ből.
7/13 anonim válasza:
#6: De, kb. az élet is ilyen. Ha tetszik, ha nem. Vagy szerinted egy szorongó ember ugyanolyan eséllyel ismerkedik egy buliban, mint egy extrovertált?
9/13 anonim válasza:
#7: hát de b+, az ilyen miért nem kezd valamit a szorongásával? Akár pl. olvassa el ezt a könyvet: [link]
10/13 anonim válasza:
#9: Hát én azt honnét tudjam? :D Én csak arról írtam, hogy így működik ez a skill rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!