Félreértem vagy lehet, hogy ennyi mindenki szeretne velem szemezni?
Figyelt kérdés
Az önbizalmam nulla körül van, ezért mindig véletlennek gondoltam, amikor észrevettem, hogy fiúk néznek és fenn is tartják a szemkontaktust miután összenéztünk. Úgyhogy eddig nem is igazán reagáltam, mert csak néztek és nem voltam biztos, hogy jelenthet-e bármit. Szerintem kizárt dolog, hogy ennyien akarjanak szemezni velem, gondolom jórészük elbambul. Ezek egyetemen, vonaton, buszon, metrón történtek. Hogy értelmezitek az ilyen szituációkat és miként reagáltok?márc. 29. 22:35
2/5 anonim válasza:
#1 vagyok még, szóval legyen több önbizalmad, a helyzetek magukért beszélnek, a csúnya embereket nem bámulják
3/5 anonim válasza:
Gondolom vonzó, fiatal lány vagy, még szép, hogy sokan megnéznek. Vedd bóknak és kezdd el szeretni magad.
4/5 anonim válasza:
Csak elbambulnak ilyenkor, valószínűleg. Az önbizalmad nyilván nem véletlenül van nulla körül.
5/5 anonim válasza:
#1 A szép válaszokban is!
Ez gyönyörű volt, jól indul ma a napom, köszönöm! :)
Kérdező, valószínűleg esztétikai élményt nyújtasz és/vagy kedvességet sugárzol. Örülj neki! Puszta jelenléteddel feldobhatod egy-egy ember napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!