Miért hiszik azt mindenki, hogy zavar?
Figyelt kérdés
Ír valaki messengeren rögtön kérdezi, hogy zavarok? Élőbe is mostanában mindenki azt hiszi, hogy zavar engem. Nem tudom, honnan jön ez a hülyeség. Mondom nekik hogy nem zavarsz, de nem hiszik el. Nem tudom miért lettek ilyenek az emberek. Nem mindenki ilyen, de a legtöbb ember ilyen lett sajnos. Mindig azt feltételezik rólam vagy a dolgaimról ami pont nem igaz.#buta #primitívek
márc. 29. 09:55
1/6 anonim válasza:
Én is mindig azt hiszem, hogy zaklatok másokat. Pedig nem ez a célom, csak érdeklődni akarok.
2/6 anonim válasza:
En irni szoktam erre ha nem érnék rá nem a telefonom nèzném nem olvasnèk, nem válaszolnék. Zavarni se tud mert ha nekem nem jo, simán némítom is a telom es rá se nézek üzikre.
Evidens hogy mindenki akkor nézi a telot mikr neki jó es nem akkor amikor épp nem.
3/6 anonim válasza:
Engem az zavar, amikor nem ír vissza semmit.. Ettől még az is jobb lenne, ha elküldene anyámba, hogy ne zaklassam..
4/6 anonim válasza:
Ja rohadt idegesito
Ha meg úgy gondolj hogy zavar, akkor minek szol hozzam??
6/6 anonim válasza:
Ez inkabb gunyolodas
Ilyenkor legszivesebben azt valaszolnam hogy “de zavarsz, huzz a pi**csába”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!