Sose fognak békén hagyni? Miért zavar mindenkit, hogy nem ismerkedek?
Figyelt kérdés
Új iskolába kerültem év elején. 2 hónapon át mindenkivel megpróbáltam beszélni mindenben megpróbáltam benne lenni de feladtam. Nem fogadtak be. Normálisan nézek ki a cuccaim is divatosak (most csak azért írom, hogy nem ez a baj). Na szóval nem érdekelnek nem beszélek velük szünetekben nem csinálok semmit elvagyok magamnak zenét hallgatok a folyosón sétálva tanulok ilyesmi. De mindenki szekál meg kibeszél, hogy nincsenek barátaim forever alone-os csajnak hívnak meg depressziósnak hisznek meg ilyenek.De én boldog vagyok így. Szeretek egyedül lenni és nem akarok barátokat most már az osztályomból. (másik osztályokba van 2-3 ember akikkel szoktam beszélgetni de nem vagyunk barátok). Na abbahagyják valamikor a piszkálásomat? 17/L2014. dec. 7. 18:17
1/6 anonim válasza:
Nem fogják abbahagyni, de egy idő után megunják majd és ritkábban fognak piszkálni. Én is ilyen voltam. Ha nem érzed szükségét, ne állj be a sorba. Minden ember más, olyannak kell elfogadni, amilyen. Csak ez a legtöbbnek nem jut el az agyáig, de az már az ő bajuk. De ne vedd magadra a megjegyzéseiket, vagy legalább ne mutasd ki, hogy bánt a viselkedésük, mert annál inkább csinálni fogják.
2/6 anonim válasza:
egyetértek az első hozzászólóval. a régi sulidban is ilyenek voltak az emberek?
3/6 anonim válasza:
Hova jársz? Ha egy helyre járunk, én haverkodok veled :D.
4/6 anonim válasza:
soha! mindig lesznek olyan emberek, akik tudják, hogy neked mi lenne a jó! tök 8 mit mondasz nekik, kár a szóért!
5/6 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Te csak azzal foglalkozz, hogy te jól érezd magad! Mindig röhejesnek találtam, ha valaki mások életén csámcsog. Ehhez nagyon kell unatkozni.
27F
6/6 anonim válasza:
Ha gondolod, hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes számon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom és T-mobile számról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!