Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha megtetszik nektek valaki,...

Ha megtetszik nektek valaki, akiről nincs infótok, hogy kapcsolatban van-e, akkor mertek kezdeményezni nála?

Figyelt kérdés

Nálam nagyon egyszerű az eset, felvázolom: nem. Akármennyire is keltse fel az érdeklődésemet a másik, nagyon visszatart, hogy nem tudom, hogy házas-e vagy évek óta stabil párkapcsolatban van-e.

Azért merült fel a kérdés, mert nagyon sok potenciális ember (lehetőség) mellett sétáltam el emiatt, amikről sosem tudtam meg, hogy mi lett volna, ha… :-)

Ti hogy csináljátok? Van bennetek némi félelem? Ha igen, hogy küzditek le? Szívesen fogadom a véleményeket!

febr. 29. 23:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a helyzeted, de nekem (utolsó válaszoló vagyok) az sokat dobott, hogy tudtam, hogy nem fogom többet látni az illetőt. Nem akarnék égőzni, mert nagyon kellemetlen lenne ha máskor is kellett volna vele találkozzak, így meg azóta sem láttam. + legalább megvolt a száma, amin eltudtam érni.

Én még azért is kerestem meg, voltam ilyen bátor, mert a srác zavarban volt mellettem, mikor magyarázott belemosolygott abba amit mondott, randiztam és volt dolgom már annyi sráccal,hogy ezt nem tudtam félreérteni (pedig valószínű én értettem félre) borzasztó nagy szerencse faktor is, hogy valóban tetszel a másiknak. Ezek szerint én is félre tudok interpretálni dolgokat, ami rendben van. De szerintem akkor is zavarban volt, más kérdés hogy nem azért mert tetszettem neki:D

Illetve tudtam, feltételeztem hogy az illető nagyon intelligens, tehát nem fog felnyomni a helynek ahol dolgoztam, ezer verzióval is elsülhetett volna rosszul ( ki tudja). én élőben akartam neki egy cetlire írt üzenetet adni, de pecchemre nem tudtam többet menni a projektre, így maradt a whatsapp.

Aztán hogy neki valóban volt-e valaki, akivel végül nem jött össze, vagy csak kifogás volt a visszautasítása ez nem derült ki. A srác nagyon jól nézett ki, mondom biztos nem lehet szingli ilyen külsővel...aztán csak kiderült, hogy mégis. Sőt, rá 5 hónapra látták másik társkeren. Szóval nem lehet soha tudni ki szingli ki nem, rólam,akinek azért elég sűrű életvitele van tele élményekkel sem gondolnák hogy 2 éve szingli vagyok.

Próbálkozz, ne bánd meg utólag! Intelligens emberek amúgysem gúnyolódnak már ilyeneken jobb esetben

márc. 2. 13:40
 12/21 A kérdező kommentje:
#11 Most nagyon felnyitottad a szemem! Eddig végig se gondoltam, hogy valakit lehet, sose látok többet és azokban a helyzetekben nyugodtan lehetnék kicsit nyitottabb. Köszi!
márc. 2. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Próbálkozz, ne bánd meg utólag!"

Köszi, 11-es. Nekem van egy nő, aki tetszik, egy fornetti pékségben dolgozik. Régóta el akarom hívni randira, de sose merem. Remélem, ezen a héten meglépem ezt, és kiderül, hogy bejövök-e neki.

márc. 5. 23:17
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 Őszintén szorítok Neked, hogy sikerrel járj és le a kalappal a bátorságod előtt! Térj majd vissza ehhez a kérdéshez, kérlek és írd meg, hogy mi lett!🙏🏼
márc. 5. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
13# sok sikert, ne szalaszzd el a lehetőséget!
márc. 5. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszi nektek! Jólesik a támogatásotok! Mindenképp írok, hogy mi lett (13as)
márc. 6. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Na jártál azóta a pékségben?
ápr. 1. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Voltam egyszer ott, de nagyon sokan voltak, sor állt, és nem mertem emiatt előhozakodni ezzel. De majd elmegyek máskor is, hátha nem lesz forgalom nála, és akkor beszélek vele.
ápr. 1. 18:56
 19/21 A kérdező kommentje:
Írj előre egy kis levelet neki, hogy szimpatikusnak találod, add meg az elérhetőséged és ha gondolja, akkor jelöljön be nyugodtan! Ne hagyd, hogy a tömeg visszahúzzon! :)
ápr. 1. 23:00
 20/21 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Azóta se tudtam rávenni magam, hogy beszéljek a fornettis nővel. Közben rájöttem, miért vagyok ilyen béna az élő leszólításokban. Az utóbbi 20 évben mindig társkeresőről volt sikerem. Onnan voltak kapcsolataim, hosszú távúak is. Élőben legutóbb 20 éve volt kapcsolatom, de akkor még fiatal voltam. Azóta csak kosarakat kaptam élőben. Nehezen tudok túllendülni ezeken a sikertelenségeken.

De azon vagyok, hogy rávegyem magam valahogy az élőben való ismerkedésre.

máj. 13. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!