Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy sörözőben váltottam pár...

Egy sörözőben váltottam pár szót a pultosnővel,elkezdett kötöszködni,szó szó,leany-zott,erre megpofoztam,a 2,190 cm es rokona nekem esett és szétrugdosott a földön,kinek volt igaza?

Figyelt kérdés
febr. 27. 12:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem valahogy sosem érdekelt, hogy mit gondol rólam a pultos, a postás, az utcaseprő. Ha nem tetszik a viselkedése, elmegyek másik kocsmába, de nem verekszem vele. Bár nem is szoktam összeveszni vele.
febr. 27. 20:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Undorító dolog nőre kezet emelni. Az pedig nem igaz, hogy "anyázásra bárki így reagált volna".
febr. 27. 22:32
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Időről időre van ilyesmi kérdés, szerintem ugyanaz a kérdező, csak korábban olyan verzió volt, hogy a lányt, akinél próbálkozott, számonkérte, kiabált vele, mire a nő kiakadt, el akarta volna hajtani, majd repült a pofon a lánynak, de mások a segítségére siettek, el lett tángálva a kérdező. Nem tudom, hogy melyik sztoriból mi igaz, de beteg a kérdező, és mindig azon lovagol, hogy de ő „csak” egy pofont adott, mert a másik így meg úgy viselkedett, ellenben ő szét lett verve, és megy a nők szidása, hibáztatása.
febr. 28. 08:04
 24/28 A kérdező kommentje:
Megaláztak
febr. 28. 22:21
 25/28 anonim ***** válasza:
88%

"Megaláztak"

Nem csoda, ha megalázónak érezted, hogy Törperős összerugdalt. De meg is érdemelted, nem pofozkodunk anyázás miatt.

febr. 28. 23:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Te felpofoztad a pultos csajt és szerinted ez rendben van. Aztán meg fel vagy háborodva, hogy a pultos csaj védelmére keltek és jól elvertek.

Itt mindenki hülye és csak te vagy helikopter?

Ne haragudj de itt nem téged aláztak meg, hanem a tetteddel saját magadat aláztad meg.

febr. 29. 03:53
 27/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem, anyázásra, szóval sima szóbeli fikázásra a nem Maunika show jellegű emberek nem fizikai agresszióval reagálnak. Ez nem egy ütőkártya, de hát anyucikámat a szájára vette. Meg gondolom, azért volt előzménye a részedről is, nem a semmiből, kedves időjárásos csevegésre reagált így.
febr. 29. 10:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Távoznod kellett vna és akkor neked lett vna igazad. De mivel mepofoztad, már nem neked volt. Mivel elvertek, ezért nekik sem. Szóval távoznod kellett vna, még az anyázás előtt és akkor egyértelműen neked lett vna igazad.Most meg senkinek sincs és csak a pultos lehet biztos benne, hogy neki ebből az ügyből nem lehet baja. Szóval leginkább neki lett igaza.
ápr. 1. 13:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!