Egy sörözőben váltottam pár szót a pultosnővel,elkezdett kötöszködni,szó szó,leany-zott,erre megpofoztam,a 2,190 cm es rokona nekem esett és szétrugdosott a földön,kinek volt igaza?
Figyelt kérdés
febr. 27. 12:25
11/28 A kérdező kommentje:
ott van a kérdésben is,hogy 2 ,190 cm es fickó,vak vagy?
febr. 27. 12:39
13/28 anonim válasza:
Nem a nők miatt történik. Hanem azért mert az emberek nagy része nem tud kommunikálni. Csak az agresszió.
Ha épp nincs, egyenesen szomjazzák az emberek.
14/28 anonim válasza:
A "váltottam pár szót" nagyon nagyon fontos lenne a kérdés szempontjából.
Konkrét párbeszéd?
17/28 anonim válasza:
Az én értékrendem szerint megérdemelted. Te kezdted a balhét. Megütöttél egy nőt ami már önmagában undorító.
18/28 anonim válasza:
Megérdemelted. Ha olyan hülye vagy hogy ebből sem tanulsz, az szomorú. Akkor üss meg bárkit, ha nem bánod hogy utána téged ütnek.
19/28 anonim válasza:
Ha feltételezzük, hogy a történetnek csak a negyede igaz, akkor ott voltál TE a hunyó, hogy anyázásra pofont adtál. Most, hogy két hupikék törpike (mert a 2,190 cm kettő egész tizenkilenc század centimétert jelent, nem kettő darab 190 cm-est) megrugdalt, megtanulhattad a következő fontos életbölcsességet:
"Anyázásra a pofon sosem helyes lépés. Többek között azért, mert Törperős és Törptahó alaposan megcipőznek érte." /Ismeretlen/🤔
20/28 anonim válasza:
A söröző egy különleges világ, ahogy a kérdésben is olvashatjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!