Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem jönnek el aztán...

Miért nem jönnek el aztán sose talizni a pasik meg a barátnők? Max. nagy ritkán.

Figyelt kérdés
Mindig beszéljük messengeren hogy talizunk, aztán mikor el jön a megbeszélt nap akkor meg nem irnak vissza, hogy akkor hol talizzuk meg mi legyen. Aztán pár nap mulva újra rám írnak hogy mi újság? Mondom hogy már talizni kéne, kár hogy nem jött össze a tali erre azt mondják ne haragudjak sok munkájuk volt vagy épp volt valami más elhalaszthatatlan dolguk. Nem értem ezt, ha meg mégis talizunk tényleg utána meg pár hétig nem akarnak velem beszélni egyátalán. Pedig én egy tök normális kedves csaj vagyok. Nem értem miért hanyagolnak el ennyire az emberek és miért csak messengeren és videochatbe beszélnek velem mindenről hogy hu de sok mindent csinálunk majd a talin aztán el se jönnek. Ezt érdemlem én? Messengeren keresnek élőben nem! Nem értem meg ezt!

febr. 12. 08:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Mi lehet ennek az oka? Más is jár hasonló cipőben?
febr. 12. 08:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy vissza húzódó tipus, vagány vagyok, szeretek bulizni, büdös se vagyok, nem értem miért kerülnek el az emberek ennyire.
febr. 12. 08:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Már annyira unom ezt a magányt..
febr. 12. 08:36
 4/8 A kérdező kommentje:
pasik is videochatbe dicsérgetnek azt eljönni meg csesznek.
febr. 12. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Az emberek figyelme sajnos nem koncentralt. Allandoan azt lehet hallani tölük, hogy nincs idejük, rengeteg mas elinteznivalojuk van meg. DE! Ez ugy van, hogy minden egyes elinteznivalo eseten azt mondjak, hogy "jaj, nem erek ra, mert rengeteg dolgom van". Igy aztan, logikus, minden esetben a kifogas, hogy nem ernek ra, viszont az elintezendö dolgaikat sem csinaljak, mert annyira hozza vannak szokva ahhoz, hogy "jaj, most nincs idöm, mert rengeteg dolgom van". Szoval nem jutnak kenyelemböl egyröl kettöre. A chatezes pedig sajnos a kor betegsege, egyre inkabb csak irogatnank egy-ket szot az emberek egymasnak, de a talalkozasok egyre ritkabbak, az elmaganyosodas az egy teny, a mai korra egyre inkabb jellemzö lesz.

Amit javaslok: Konkretan beszelj meg velük egy napot, orat, percet, helyet, hogy ekkor talalkoztok. Szoban, es utana irasban erösitsd meg, chat pl. Elötte egy par nappal. Majd aznap hivd fel öket, es mond meg nekik, hogy miutan nem hallottal azota lemondast, igy akkor ok. a konkret talalkozas, ugye?

febr. 12. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Arra van ideje mindenkinek, amire akarja. Ha egy-két ilyen "a találka napján nem válaszolok" eset megvolt már valakivel, én nem eröltetném a továbbiakban a dolgot. Ráadásul csak akkor adnak magyarázatot, ha a másik rákérdez, ez hihetetlen.
febr. 12. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen mentalitácú embereknél nagyon valószínűnek tartom, hogy ha pontos helyszín, nap, óra, perc lenne egyeztetve, hiába várnád őket, majd amikor rájuk írnál: "hol késnek", jönne a "teljesen elfelejtettem/kiment a fejemből/közbejött valami", de értesíteni erről a másik felet, na azt neeeem....
febr. 12. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezeket az embereket engedd el. Ha nem érek mégsem rá, valami közbejön akkor nekem alapvető, hogy szólok, hogy bocsi ez most nem fog menni. Volt egy hasonló sztorim egy barátnőmmel. Ő állandóan elfelejtett visszaírni meg elfeledkezett rólam, de hetekig. Mivel nagy baráti ismerősi társasága volt, nem érdekelt ha napokig nem írt vissza. Ezt sokszor eljátszotta, egyszer 1,5 hónap után jutott eszébe, hogy én is ott vagyok, de még csak bocsánatot se kért, csak azzal kezdte, hogy rengeteg dolgot elmesélne mert annyi minden történik vele. Fogtam és megszakítottam az egész barátságot. Ennyire ne legyek már fontos senkinek se. Na az ilyenektől szabadulj meg, és keress más barátokat.
febr. 12. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!