Ti is ilyen ritkán találkoztok azzal a barátnőtökkel aki közel lakik?
Az egyik barátnőm kb 1 óra hosszára lakik tőlem busszal és mégis olyan ritkán találkozunk. ( kb 3-4 havonta)
Általában én hozom fel azt is, hogy találkozzunk. Kezdem azt hinni, hogy neki ez a barátság nem ér semmit.
Szerintem legalább 1 havonta lehetne találkozni mert nem a világ végén lakik. Én jó barátnőmnek tartom de ezt a ritka találkozást nem értem. Oké ő is dolgozik meg barátja van de nehogy már havi 1x ne legyen 2-3 órája találkozni.
23/L
Mindhárom típus, amit eddig leírtatok "megvolt". Ráadásul nekem van barátom, a szinte utolsónak megmaradt, gyerekkori barátom fél órára lakik tőlem, de mindig lemondja a programokat.
Rájöttem, hogy csak az a jó, amit ő kitalál. Nincsen igénye a társaságomra. Meg érzésem szerint kicsit le is néz, volt hogy magyarázni kezdett nekem egy nyilvánvaló dolgot és csodálkozott, hogy én azzal tisztában vagyok. Egyszer megírtam neki, hogy ha ennyire nyűg vagyok, akkor hanyagoljuk a dolgot. Erre ő akadt ki.
Ja, mi több év alatt kétszer találkoztunk.
De ha meg barátja van, akkor teljesen eltűnik, csak akkor kerül elő, ha probléma van a kapcsolatukkal.
Nekem már elegem lett. Úgy látszik nagyon sok ilyen van.
Szerintem ne erőltesd kérdező, ha észreveszi magát, akkor okés, de valószínű nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!