20on éves lányok! Ti is ilyen ritkán találkoztok a barátnőtökkel/barátnőitekkel?
Mi hetente egyszer vagy kéthetente egyszer találkozunk facebook-on pát naponta beszélünk. ( de ez változó van amikor naponta írunk egymásnak ha úgy van)
24/L
Változó.
Sajnos utóbbi időben nagyon ellentétesen dolgozunk vagy van programunk.
Régebben minden nap minden másnap együtt voltunk plussz sokat beszéltünk a neten. Azóta volt,hogy nem itt lakott hanem párjával. Ő is dolgozott én is dolgoztam. Nem tudtuk megoldani a talit.Ő is szabadnapján inkább a lakást rakta rendbe főzött meg a párjával volt.
De két-3 hetente pár órára össze hoztuk a talikat. Beszélni 2-3 naponta beszéltünk,volt mikor naponta.
Aztán most,hogy vissza költözött. Teljesen káosz.Itt lakik 5 percre de heti1x ha tudunk találkozni. Most én dolgozok plusz hétvégén tanfolyamra jártam. Most már csak januárban megyek 1x-2x szombaton. Most szabin van vmi ekcéma kijött a kezén és így nem engedik dolgozni.De hát én 8-4 ig dolgozom fél 5 re érek haza.Neki meg akkor vannak progik, randizgat stb.. Hétvégén meg 9-6 ig Pesten vagyok 7-8 ra értem eddig haza,tök fáradtan. De volt mikor ő már nem volt itthon akkor. Tanfolyamon vagy ha dolgozok nem tudok annyira írogatni. Szóval kicsit káosz :D De most remélem rendeződnek a dolgok.
Szóval mi találkoznánk hét napból 6 tuti csak nem jön össze.
Sajnos a mai világban nehéz össze egyeztetni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!