Milyen rendkívül kellemetlen / durva szituációban volt már részed életed során?
Jöhet kellemetlen randi történet, iskolás viccek, balhék. Rendőrségi ügyek. Bármi.
Nem muszáj, hogy szomorú legyen. Akár lehet vidám dolog is.
90-es évek alföld Kiskőrös Kecel Soltvadkert vidéke.
Jöttek mentek a kamionok a sötétben a homokos pusztában.
Többet nem is írok aki élt ebben a korban az tudja mik voltak errefelé.
Nem éltem még akkor, de sejtem miről van szó.
"Régóta hírhedtnek számít a Soltvadkert, Kiskőrös és Kecel által határolt vidék, a magyar Bermuda-háromszög. Tűnt itt már el rejtélyes módon szőkített gázolaj, ezer tonnaszámra kristálycukor – legújabban pedig több tíz milliárd forint. A Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet bedőlése 33 milliárdba fájt, a legutóbbi krach, az orgoványi takarék pedig legalább ennyibe kerülhet majd."
Kaptam egy abszúrd beszólás, fenyegetést.
Volt egy idióta rosszindulatú munkatársam, én 23 ő 50 körül, tehát apám lehetett volna. Lett egy nyitott pozició amire mindketten pályáztunk, erre ő megfenyegetett ha nem lépek vissza, akkor véletlenül belebotlok majd pár ismerősébe ami után én a ruháim nélkül, meztelenül fogok hazasétálni. Külön kiemelte hogy az alsógatyámat is le kell majd vennem.
Köpni, nyelni nem tudtam a meglepődéstől 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!