Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Léptél már fel emberek előtt?

Léptél már fel emberek előtt?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 05:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Az iskolai éveket nem számítva is léptem fel.

Több amatőr zenekarban is basszus gitároztam, egyben pedig ritmus gitároztam, ill. énekeltem. A lámpalázat egyre könnyebben sikerült feldolgoznom, de maradéktalanul soha nem tudtam túllépni rajta.

A sikert normális mederben voltam képes kezelni, - nem változtam meg a hatására. Nem ragaszkodtam foggal körömmel a színpadhoz, - hiányzik, de nem alacsonyodtam olyan szintekre, mint amilyen szinte az utóbbi érában számos ripacs képes volt csak azért, hogy a "felszínen" tudja magát.

Fel tudtam dolgozni azt is, hogy kiöregedtem a rockzenész pályán, - időben és szégyenletes történések nélkül kiszálltam. Szép volt! Jó volt! Elmúlt!

2023. dec. 29. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer egy új projektről kellett előadást tartanom a Lurdyban. Hát nem tudom, hogy hány meghívott volt, de rengeteg.
2023. dec. 29. 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez itt "fellépésnek" számít-e,...

Amikor külszolgálatra készültem fel katonaként, akkor jártam úgy, hogy angol nyelven kellett prezentációt végrehajtanom nagyjából 120-150 ember előtt - egyetemes történelmi vonalon.

Eléggé kínosan éreztem magam, mert

Fél éve tanultam még csak az alapfokot

A hallgatóság 80-85 %-a konkrétan jobban, ill. felsőfokon beszélte az angol nyelvet

Elvárás volt, hogy mindenki hallja - adott esetben a hátsó sorokban is, - amit makogok

Nem szeretem, ha tömegben - és főleg ha nem annak központi pontjában - kell tartózkodnom, érvényesülnöm.

Túléltem, de elképesztően kellemetlenül éreztem magam!

2023. dec. 29. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, iskolai rendezvényeken zongoráztam, szavaltam, meg felnőtt versmondó versenyen is voltam.
2023. dec. 29. 11:46
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért lett a 4-es válaszom ennyire durván lepontozva? Nem a kérdésre válaszoltam, vagy mi a baj?
2023. dec. 29. 14:09
 16/17 Metionin ***** válasza:
84%
Igen, 4 éves korom óta folyamatosan. Énekléssel vagy tánccal.
2023. dec. 29. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőben, évnyitókor, egy másik tanárgyerekkel, kettesben szavaltunk el egy verset a művelődési központ színpadán. Majd harmadiktól egészen általános végéig kórustag voltam a suliban. Voltak fix események (zene világnapja, karácsony, gyereknap), minősítések, illetve 8. osztályban egy 5 fős csapatba választottak, akikkel népdaléneklő versenyre mentünk.

Gimiben volt, hogy a mi osztályunk adott elő egy kisebb műsort karácsony, március 15., meg még 1-2 dolog alkalmából. Ebből volt, ami olyan jól sikerült, hogy a városban több helyen újból elő kellett adnunk.

Nem tudom, ez mennyire számít, de egyetemen többször volt arra példa, hogy projektek összesítését én adtam elő egy ppt-vel, angol nyelven.

2023. dec. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!