Emberek akik kiirjak hogy boldog karacsonyt?
Az év teljes egészében minden nap kikiáltják az érzelmeiket itt akik frusztráltak, nyomorultak, le vannak maradva az életben, sikertelenek, gyűlölnek másokat és gyűlölik magukat. Szóval ez megy egész évben és minden ilyen gyökér kérdésre jön több oldalon keresztül a válasz, az anyázás, a vissza anyázás, de most hogy valaki azt írja ki h ünnepi hangulata van, na ez már túlzás😂
Ide mi kérem szépen szenvedni járunk, nem azért hogy kellemes ünnepeket kívánjunk egymásnak, mint a mentálisan funkcionális emberek. Az ilyeneket ignorálni kell, és max arról szabad beszélni hogy kinek milyen szenvedés a karácsony (mert hogy 1 boldog kérdésre jut itt 5 nyivákoló, az biztos. de lehet 10 is.) vagy épp bűntudatot kell ébreszteni a boldog kérdezőben.
lol
csak egyszer találjak valami normálisabb fórumot...
A happy family, happy relationship képek se jobban, sztoriba kirakni, természetesen a karácsonyfa előtt. 😂
Illetve az ajándékok.
Szerintem egy ilyen poszt még okés.
Nem kell nekik válaszolni, ez csak ilyen belekiáltás a semmibe.
Nekik ezzel le van tudva mindenki, azaz kívántam Karácsonyt, most már hagyjál békén...
Amikor már mutogatják, hogy mennyi csomag, milyen kaja, na az már tényleg gáz.
Amúgy miből gondolod, hogy aki "közösbe" írja ki, az nem köszönt fel másokat privátban, ne adj Isten szemtől szemben is?
Nekem a legtöbb ismerősöm az általános posztolás mellett megadja a jókívánságokat üzenetben, SMS-ben vagy telefonon is. Vagy találkozunk élőben.
Szerintem egy ilyet kiírni egyszerûbb. Erre reagálni max egy lájkkal elég.
Privátban írni csak közeli ismerôsnek, meg aki igazából közeli, azt telefonon felhívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!