Mi van azokkal az emberekkel akikről semmit nem lehet tudni?
Biztos tapasztaltatok olyat hogy egyes emberekneknek semmi nyoma egy közössègi oldalakon. A másik meg tonnaszám tölti fel a tartalmat.
Mièrt van ez?
Több olyan egykori ismerősöm van akiről semmit nem lehet tudni 15 ève. Azt se kvázi hogy nèz ki vagy hol èl.
Az ember magánszférája elvileg értéket képvisel. Csak ezt sokan nem ismerik fel, és kiszolgáltatják magukat mindennek és mindenkinek a kibertérben. Aki egy kicsit is törődik az adatainak a biztonságával az nem tesz ilyet (sokan azt sem tudják hogy mi minősül személyes adatnak). Ezek az emberek majd akkor ébrednek fel, ha a mesterséges intelligencia térhódításával esetleg olyan szituációkban látják viszont magukat amit el sem követtek. Mert ami egyszer kikerül a netre azzal vissza is lehet élni.
Akinek van egy kis esze az nem tesz fel magáról semmit, kivéve ha pl. a munkája miatt kötelező. De minden kép, adat, szöveges dokumentum bármikor visszaélésre adhat okot. Úgyhogy akiről nincs semmi a neten az azért van, mert az illető nem is akarja hogy legyen! Főleg hogy ne szimatoljanak utána bizonyos emberek.
Mind a három ismerősöm láthatja, hogy pár éve hogy néztem ki, amikor még én szerepeltem a profilképemen. Az nem elég?
Nincs velünk semmi sem. Veled mi mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!