Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vajon miért vesznek fel...

Vajon miért vesznek fel pénztárosnak olyan embert boltok aki nem tud fejbe számolni és az emberekkel sem tud bánni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Miért is kellene tudnia fejben számolnia, ha van pénztárgép?!

Mint ahogyan a pilótáknak sem kell tudniuk repülni ha létezik repülő is.

:)

2023. jún. 2. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Mert eleg ha koszon, valaszol meg visszaad, nem terapeuta. Altalaba a gep szamol. Fontosabb, hogy megbizhato legyen
2023. jún. 2. 20:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Szerintem kellene tudnia fejbe számolni mert látom megzavarodik ha van egy összeg adom a huszezrest, beüti aztán találok kisebbet vagy adni akarok fémpénzt és szól ne zavarjam mert úgy már nem tudja mennyit kell visszaadnia

Emberekkel meg azért kéne tudni bánni mert ilyen esetbe pl.ul van amelyik még be is szól vagy durván odaszól hogy hogy gondolom hogy mégse a húszezressel akarok fizetni

2023. jún. 2. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ennek ellenére úgy általánosságban képes lesz ellátni a munkáját.
2023. jún. 2. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha már beütötte a húszezrest, akkor persze, hogy zavaró, ha hirtelen meggondolod magad és mással akarsz fizetni.

Bunkónak nem kell lenni, de az ügyetlenkedő vásárlók elhiszem, hogy zavaróak.

És zavaró annak is, aki mögötted van és várja, hogy sorra kerüljön a kasszánál.

2023. jún. 2. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

"ha van egy összeg adom a huszezrest, beüti aztán találok kisebbet "

A pénztárosság egy felelősségteljes állás és el kell tudnia számolnia este a pénzzel.

Ha már beütötte a gépbe, nem bohóckodhat vele mert te meggondoltad magadat.

2023. jún. 2. 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:
30 éve ezt a Közértbe a Joli néni simán tudta és nem csinált belőle problémát, akkor ha pl.ul 326Ft-ot fizettem adtam 500ast elkezdett visszaadni közbe találtam még 26Ft-ot akkor mindenféle morgás nélkül visszaadott úgy. Igaz akkor ő számolt nem írta ki a gép a visszajárót és tudott fejbe számolni
2023. jún. 2. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Azért 20-30 éve is rengeteg Joli néni számológéppel meg papíron kezdett kivonni ilyen helyzetben. Ne ferdítsük el ennyire a valóságot.
2023. jún. 2. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha 30 éve Joli néninek lett volna pénztárgépe, akkor ő sem számolt volna fejben.
2023. jún. 2. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Menj el akkor eladonak es mutass peldat vagy indulj a valasztason es valtoztasd meg a torvenyeket 😅 Mas esetben csak beletorodhetsz. Nekem mind1 milyen az elado, orulok h ennyi bolt van es par perc alatt barmit beszerzek.
2023. jún. 2. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!