Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek ki menni az utcára...

Félek ki menni az utcára egyedül de nincsenek barátaim, nem jó nekem már ez az itthon ülés, mennék szórakozni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2023. dec. 21. 11:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%
#19 Vagány csaj vagy,de nem mersz utcára menni/éjszaka elmenni bulizni egyedül😂 Jóvan, a fene a szádat😃
2023. dec. 21. 14:17
 22/24 Shaddark ***** válasza:

"Mondjuk nem ülök be idegen kocsiba, tudom hogy kell kivédeni a dolgokat. Csak tudom ha társaságba mennék nagyobb biztonságban lennék."

Az tény, törekedj is mindig erre.

Plusz jobban is telik az idő, ha többen vagytok.

Neten nem tudsz haveri körre szert tenni? Vagy egy jófej, hozzád illő pasira/lányra akinek van :)

2023. dec. 21. 15:16
 23/24 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, mindenképpen kellene pszichológus vagy pszichiáter neked.
jan. 19. 17:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Ma már vagány csajnak számít az, aki egyedül az utcára kimenni is fél? Akkor milyenek a nem vagány csajok? Ők évtizedeken át ki sem lépnek a lakásukból?
jan. 19. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!