Félek ki menni az utcára egyedül de nincsenek barátaim, nem jó nekem már ez az itthon ülés, mennék szórakozni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 11:06
11/24 Shaddark válasza:
Akkor ne a környéken sétálj.
Vannak más környékek is...
12/24 anonim válasza:
Este én se szívesen mennék ki az utcára egyedül, pedig 35 éves, vagyok, és férfi.
13/24 anonim válasza:
#12:
Én meg 36 éves férfi vagyok, és 1x végigsétáltam a fél Nyóckert éjszaka, semmi bajom nem lett. Hmm?
14/24 Shaddark válasza:
Lehet, többet edzel :)
Ezek a védteleneket szeretik vegzálni, ha valakin látszik hogy meg tudja védeni magát (hacsak nincs belőle nagyobb hasznuk) inkább elkerülik.
15/24 anonim válasza:
Pedig az írásodból lerí, hogy mentálisan komoly problémáid vannak.
16/24 A kérdező kommentje:
Én edzett csaj vagyok, sportolok, ütök is ha rám támadnak. De jól nézek is ki, a lánykereskedők a félelmem.
2023. dec. 21. 13:42
17/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem ülök be idegen kocsiba, tudom hogy kell kivédeni a dolgokat. Csak tudom ha társaságba mennék nagyobb biztonságban lennék.
2023. dec. 21. 13:43
18/24 anonim válasza:
Merre laksz? Én barátkoznék veled.
19/24 A kérdező kommentje:
Vagány csaj vagyok, nem az a jókislánytípus, az ilyeneket szeretik a rossz emberek, sztem értitek..
2023. dec. 21. 13:44
20/24 anonim válasza:
Képzeld én is edzek, izmos vagyok, de ha szembe jön veled egy 5-6 fős társaság, nem sokat ér.
12-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!