Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert néz mindenki levegőnek,...

Miert néz mindenki levegőnek, miért járok mindig így?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, mindig is csendesebb típus voltam, gyerekkorom óta nehezen alakitok ki kapcsolatokat. Amit tudni kell még rólam,hogy nagyon maximalista vagyok, jelenleg csinálom az egyetemet közel kitűnő átlaggal, mellette dolgozok és magamnak fizetek albérletet. Soha semmilyen közösségbe nem tudtam beilleszkedni mert egyszerűen valamiért taszitom az embereket. Eleinte jóba vagyok sok mindenkivel, aztán egyszerűen valahogy mindig lemorzsolódok. Korábban másik szakon tanultam az egyetemen, ott is bekerültem egy társaságba,Messenger csoportunk is volt meg minden,aztán második évben egyszercsak azt vettem észre,hogy csináltak egy másik csoportot amiből engem kihagytak. Őszintén meglepődtem azon,hogy felnőtt emberek ilyet csinálnak. Most a másik szakomon is jóba lettem 3 lánnyal, de ők is mostanában nagyon furcsán viselkednek velem. Ha valami témát feldobok mondjuk a csoportban, mindenki megnézi, de nem reagalnak semmit hanem egyszercsak elkezdenek másról beszélni, ha sok sikert kivanok nekik zh vagy vizsga előtt arra sem reagálnak, élőben sem hallgatnak meg sosem,a szavamba vágnak, stb. Konkrétan mindenkivel ez van a szűk családomon kívül. Távolabbi rokonok, ismerősök ha mondjuk a szüleimmel beszélnek, mindig csak a nővéremre kérdeznek rá,hogy hogy van, engem szinte soha nem kérdeznek. Sokszor megkaptam már nyugtataskent, hogy biztos csak irigyek az emberek na, de mindenki irigy lenne? Meg hogy az önbecsülésemmel van gond, de kétlem hogy pusztán ez lenne a gond, mert a többi lánynak sincs olyan hű de nagy önbizalma, de mégis dicsergetik egymást hogy milyen csinosak. Rám meg sose mondanak semmit, pedig azért odafigyelek a külsőmre már csak azért is hogy az se legyen taszító. Már komolyan azt érzem, hogy ha felakasztanam magam az se váltana ki senkiben semmi érzelmet ezek után...

2023. dec. 16. 09:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem igazán olyanok mint én, vagyis persze vannak olyanok is, de elég sokféle embert bevonzok.

Szerintem ha valaki nyitottna néz ki, ha lehet ezt így megfogalmazni akor az emberek nyitnak is felé.

2023. dec. 16. 12:02
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Te vagy az ún. langyos víz, ha ott vagy valahol, akkor mindegy, mert megférsz köztük, ha nem, akkor meg nem számít. Lehet, nagyon a háttérbe húzódsz. A mai fiatalok többsége nagyszájú nagymenő, folyamatos témájuk a bulizás, a pasizás és ha ezekhez a témákhoz kevésbé tudsz hozzászólni, akkor máris hátrányból indulsz.
2023. dec. 16. 23:49
 13/19 Senior Séf ***** válasza:
47%

" maximalista vagyok, jelenleg csinálom az egyetemet közel kitűnő átlaggal, mellette dolgozok és magamnak fizetek albérletet"

Tehát MINDEN RENDBEN VAN VELED. Egyszerűen nem találnak fogást rajtad. Nem csinálsz hülyeségeket, szolidan élsz, szolidan öltözködsz, szolidan viselkedsz. Ne vedd sértésnek, de unalmas vagy. Lehet egy juhásznak 100 birkája, mégis az az egy fogja érdekelni, amelyik elcsatangol. Ha megkérdezel egy nyugdíjas tanárt, ki volt a kedvenc diákja, olyan valakit fog említeni, akivel csak a baj volt. Az eminens tanulókra nem is emlékszik.

2023. dec. 17. 16:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk mielőtt "leunalmasozol", elmondanám,hogy nyilván okkal hajtok ennyire a jó átlagra. Mint már említettem egyedül fizetek albérletet, szükségem van arra a csekélyke ösztöndíjra is, amit kapok...
2023. dec. 17. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Biztos túl halk vagy, amikor beszélsz élőben. De te is olyan típus vagy, mint én voltam, sosem volt nagy társaságom, csak egy-egy barátnőm, de ők is különböző helyekről, az olyan barátságokat nem tudom elviselni, amikor 3 ember barátkozik. Legyen egy-egy különálló barátnőd. És külön-külön csináljál velük programot. Biztos az a két lány is azért ment külön, mert úgy akarnak barátkozni.
2023. dec. 17. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Szia,

Ha szeretnél írj rám és beszélhetünk, hátha rájövök arra, hogy mi lehet a gond, miért hagynak figyelmen kivül az emberek vagy miért érezheted így.

2023. dec. 17. 20:02
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Ha gondolod nekem is írhatsz nyugodtan ha lenne kedved beszélgetni. Így első olvasásra amit leírtál magadról szimpatikusnak tűnsz és nehezen tudom elhinni, hogy ez igaz lenne. 23F

2023. dec. 18. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Az emberek 99%-a, tetszik-nem tetszik, egy kullancs.

Én is üldöztem régebben a barátság nevű délibábot. A sikereim ott kezdődtek, amikor ezt elhagytam, és az üzlettel, vállalkozással kezdtem törődni. Azóta persze a tetvek jönnek, hogy "beszéljünk", stb.

:D

Ahogy Gordon Gekko mondta:

"If you need a friend, get a dog. "

Nem vagyok kíváncsi a kullancsok véleményére, álszent, hazug, manipulatív "biztatására", "jókívánságaira".

Neked is ezt tanácsolom.

2023. dec. 19. 08:44
 19/19 Aurora6891 ***** válasza:
83%

Velem is ugyanez van,csak erőteljesebben.

Introvertált vagy.

Hidegnek és merevnek látnak.

Szereted önmagad/elfogadod önmagad?

Szemkontaktus hogy megy?

Az intelligens emberek kevesebb emberrel de minőségibbekkel veszik magukat körbe.

Egyéb mentális probléma amiről tudsz,ami hátráltathat?

Ezeket tudom.

2023. dec. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!