Miert néz mindenki levegőnek, miért járok mindig így?
Nem igazán olyanok mint én, vagyis persze vannak olyanok is, de elég sokféle embert bevonzok.
Szerintem ha valaki nyitottna néz ki, ha lehet ezt így megfogalmazni akor az emberek nyitnak is felé.
" maximalista vagyok, jelenleg csinálom az egyetemet közel kitűnő átlaggal, mellette dolgozok és magamnak fizetek albérletet"
Tehát MINDEN RENDBEN VAN VELED. Egyszerűen nem találnak fogást rajtad. Nem csinálsz hülyeségeket, szolidan élsz, szolidan öltözködsz, szolidan viselkedsz. Ne vedd sértésnek, de unalmas vagy. Lehet egy juhásznak 100 birkája, mégis az az egy fogja érdekelni, amelyik elcsatangol. Ha megkérdezel egy nyugdíjas tanárt, ki volt a kedvenc diákja, olyan valakit fog említeni, akivel csak a baj volt. Az eminens tanulókra nem is emlékszik.
Szia,
Ha szeretnél írj rám és beszélhetünk, hátha rájövök arra, hogy mi lehet a gond, miért hagynak figyelmen kivül az emberek vagy miért érezheted így.
Szia!
Ha gondolod nekem is írhatsz nyugodtan ha lenne kedved beszélgetni. Így első olvasásra amit leírtál magadról szimpatikusnak tűnsz és nehezen tudom elhinni, hogy ez igaz lenne. 23F
Az emberek 99%-a, tetszik-nem tetszik, egy kullancs.
Én is üldöztem régebben a barátság nevű délibábot. A sikereim ott kezdődtek, amikor ezt elhagytam, és az üzlettel, vállalkozással kezdtem törődni. Azóta persze a tetvek jönnek, hogy "beszéljünk", stb.
:D
Ahogy Gordon Gekko mondta:
"If you need a friend, get a dog. "
Nem vagyok kíváncsi a kullancsok véleményére, álszent, hazug, manipulatív "biztatására", "jókívánságaira".
Neked is ezt tanácsolom.
Velem is ugyanez van,csak erőteljesebben.
Introvertált vagy.
Hidegnek és merevnek látnak.
Szereted önmagad/elfogadod önmagad?
Szemkontaktus hogy megy?
Az intelligens emberek kevesebb emberrel de minőségibbekkel veszik magukat körbe.
Egyéb mentális probléma amiről tudsz,ami hátráltathat?
Ezeket tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!