Elegem van már ebből,mit tegyek?
Ha társaságba kerülök,akkor mindig én vagyok az,akit mindig minden szituációban beakarnak égetni,meg beszólni,csak,hogy menők legyenek,főleg,amikor lányok is vannak,egyedül meg természetesen teszik a nagy jó pofit.
De mással nem csinálják ezt,csak velem,akármit csinálok mindig ilyen helyzetbe kerülök,rendesen olyanokat mondanak,hogy "Teged ki kerdezett" "Bujj már el" "Minek jottel ki"
Es ha negyszemkozott megmondom a magamet es kerdoivre vonon hogy miert csinaljak ezt velem es tobbet utana nem hivom oket sehova meg ok vannak megsertodve.
Hiaba irjatok,hogy haggyam az ilyet,utana hagyom is,de amint mehismerkedek meg egy emberrel ugyanezt csinalja velem,vagy lesz*r es alig keres.
Mit tudnek tenni,veletek is volt mar ilyen,elegem van mar abbol,hogy mindig levagyok nezve meg sz*rva az emberek szemebe,pedig edzek,adok magamra,igyekszek jo fej lenni,de semmi,mast meg bezzeg kedvelnek es mashogy bannak veluk. De meg az a legnagyobb vicc ebben,hogy utana meg megy a csodalkozas meg az okoskodas,hogy miert nem szolok senkihez sem. Ugy utalok mar mindenkit mint a sz*rt.
Csak nekem akkor is faj,meg irrital,higy en nem tudok az lenni,mint a tobbi ember,akit kedvelnek,vicces,szorakoztato es laza jo dumaval,az ilyen csak egy eltaposott sz*rdarab,akin a kutya sem segitene.
Most johettek azzal,hogy magamtol kell mindent csinalni,de hogyan? Hogy legyek egyszeruen jobb? Hiaba edzek,hiaba adok magamra,hiaba senkinek sem szolok egy rossz szot se,ram sose kivancsi senki meg mindig lekoptatnak a lanyok,azzal se gyertek hogy minden magatol fog jonni,mert mar ezt nyomasszak belem 6 eve. Hogy legyek egyaltalan pozitiv,hogy legyen jo a kisugarzasom ha ilyenek tortennek velem es semmi latszatja nincsen annak,amiket en csinalok? Valaki segitsen,mert tanacstalan vagyok.
Kilences.
Jajj,felreolvastam a valaszod,mast ertelmeztem,mar ertem,bocsi xdd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!