Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha elegem van...

Mit csináljak ha elegem van abból hogy mindenki csak parancsolgat nekem és nyaggat, sose hallgatnak rám, csak rám akarják erőltetni amit ők akarnak, és mindenki el akar taposni, ha nem hagyom akkor meg jön a fenyegetés!?

Figyelt kérdés
Ha nem csinálom a dolgokat amiket mondanak nekem, akkor vagy megszakítják velem a kapcsolatot vagy eltiltanak attól amit szeretek nagyon! Szüleim, barátaim, ismerőseim ezt tették velem világ életemben mindig. Hiába vagyok makacs, ki állok a véleményem mellett pedig mindig.

2023. dec. 5. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

Rossz a krönyezet.

Ha viszont máshol is ezt tapasztalod, akkor nem a környezetben van a hiba, hanem benned.

Sokan támadást éreznek ott is, ahol nincs. Ezt a szorongás okozza. Ezzel pszichológushoz kell menni.

2023. dec. 5. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!