Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tettetek volna, hogy ha...

Mit tettetek volna, hogy ha boltban valaki kifizeti helyettetek?

Figyelt kérdés
2000 Ft-ossal akartam fizetni kb. 500 Ft-ot és a kasszás közölte, hogy nem tud visszaadni. Erre mire szólhattam volna, a mögöttem álló csávó kifizette. Volt nálam bankkártya is. Mondtam neki, hogy odaadom, de dehogyis, erre megköszöntem. Rendes emberek nyilván vannak.
2023. nov. 30. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
9. De szerencsére nem mindenki tahó mint te.
2023. nov. 30. 16:29
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Mondtam volna a csávónak hogy akkor várjon már egy percet, hozok még pár drága bonbont, likőrt meg egy PlayStationt is a sorról.
2023. nov. 30. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Nyugodtan visszamehettél volna a drága piákért és PlayStationért, mert az eredeti vásárlásod sztornózva lett volna, hogy haladjon a sor, aztán fizethetted volna ki magadnak az összes cuccot. :) Ezt a jelenetet tök megnéztem volna. :)
2023. nov. 30. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném, oszt mennék a dolgomra.
2023. nov. 30. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor sokak átmennek "jóember vagyok" üzemmódba, ami fura, hisz kipcsákkok vagyunk.

Lehet, hogy unta a váraakozást, így lépett. Lehet, hogy csak alapból ilyen jótét lelket fogtál épp ki.

Nem lehetett volna ebben a szituban mit kezdeni semmit, megköszönni és ennyi.

2023. nov. 30. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!