Mikor zöldre vált a jelző lámpa és a kocsik megállnak, akkor te is azt érzed mint egy model a kifutón mimor végig halad ? Mindenki ott néz amíg áthaldsz a zebrán. Csak én vagyok így ezzel az érzéssel ?
Nem mert a legtöbb sofőr nő.
Akarmelyik kocsiba benézek vannak jókocsik is, állandoan csalódok hogy na ez is csaj, az megy egy anyuka kölyökkel es igy tovább.
*az meg egy anyuka
Ha vki jön nagytempoval vagy pont felém vagy pont átenged nézem, aztán megint egy nő.
És soha nem találok vmi filmből sem egy részletet linkelni, amikor egy csaj indítja az autóversenyt. Annyira jól néz ki pedig. Az egyik filmben a csaj ugy csinálta hogy rámutat az egyik sofőrre aztan a masikra es azitán csinálta hogy felemeli a kezeit meg mindent.
Ha vkinek igy megvan beugrik linkelje már legyszi.
Na megvan. Bocsi hogy 3 részletbe írtam.
Na én ezzel szórakoztam a meloban hogy pont beállt 2 céges kocsi hogy indulnak egymás mellé és meg eljátszottam azt hogy indítom őket így:
Csak egyik pasinak se esett le a cégnèl hogy mit csinálok🤣
18-as ! A gyalogosnak zöld a lámpa ,azt hittem ez mindenkinek le esik.
Én amúgy ilyen álmodozós, ábrándozós típus vagyok .Gyerekként azt hittem minden ember robot, csak én vagyok élő ember 🤣🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!