Mikor zöldre vált a jelző lámpa és a kocsik megállnak, akkor te is azt érzed mint egy model a kifutón mimor végig halad ? Mindenki ott néz amíg áthaldsz a zebrán. Csak én vagyok így ezzel az érzéssel ?
Figyelt kérdés
😳😅2023. nov. 17. 01:37
2/26 anonim válasza:
En rohadtul nem nezem, ki megy at elottem, illetve nezem persze, de nem fogom fel, csak mozgo gyalogosokat latok... jobb dolgom is van, minthogy teged nezegesselek.
3/26 anonim válasza:
1 es, a nárcisztikus személyiségzavar nem arról szól, hogy valaki szereti magat nezni a tükörbe es modellnek képzeli magat es azt hiszi mindenki őt nezi. Total el vagy tévedve
4/26 anonim válasza:
Inkább mintha állatot nèznènek az állatkertben.
De szerintem èn is pontosan ugyanezt teszem gyalogoskènt😁
5/26 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de autósként tökre nem szoktam nézegetni a gyalogosokat. Csak annyira, hogy elengedjem őket, ahol kell, aztán annyi. Helyettük a többi lámpát figyelem, hogy tudjam, mikor jön majd az én zöldem.
7/26 anonim válasza:
#3 Igaz, inkabb hisztrionikus, de az sem all messze attol, B klaszter az is.
8/26 anonim válasza:
A csinos lányokat meg szoktam nézni, amikor átmennek a zebrán. Iyenkor örülön neki magamban, hogy pont jókor értem oda.
10/26 anonim válasza:
En a hisztrionikus figyelemvampir p.chakat szandekosan nem nezem! Az igenyeimet kielegitem egyebkent is a p.hubon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!