Hogyan kezeljem a fiúk közeledését?
Arról lenne szó hogy ha bárhol vagyok mindig közelednek felém a fiúk, srácok. És az a baj ezt nem tudom hogyan kezeljem hisz nem ismerem őket, de mondom a szituációt!
Pl:vagyok egy rendezvényen és egy srác a haverjaival el kezd bámulni és súgdolózni, ja meg mosolyognak rám. Sokszor rám is nyomulnak de az csak olyan eseményen ahol így elengedi magát az ember. Az a baj hogy ilyenkor nem tudok a helyzettel mit kezdeni. Ilyenkor gondolkozni szoktam hogy most mit mondjak vagy mit csináljak. Volt egy olyan is hogy a pincér flörtölt velem de nem tudtam hogy mondjak-e neki valamit.
De az is érdekelne hogy hogyan adjam a tudtára hogy vevő vagyok a közeledésére és bejön, vagy akár arra is kíváncsi lennék hogy adjam a tudtára hogy nem vagyok vevő a közeledésére és nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!