Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kezeljem a fiúk közeled...

Hogyan kezeljem a fiúk közeledését?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy ha bárhol vagyok mindig közelednek felém a fiúk, srácok. És az a baj ezt nem tudom hogyan kezeljem hisz nem ismerem őket, de mondom a szituációt!

Pl:vagyok egy rendezvényen és egy srác a haverjaival el kezd bámulni és súgdolózni, ja meg mosolyognak rám. Sokszor rám is nyomulnak de az csak olyan eseményen ahol így elengedi magát az ember. Az a baj hogy ilyenkor nem tudok a helyzettel mit kezdeni. Ilyenkor gondolkozni szoktam hogy most mit mondjak vagy mit csináljak. Volt egy olyan is hogy a pincér flörtölt velem de nem tudtam hogy mondjak-e neki valamit.

De az is érdekelne hogy hogyan adjam a tudtára hogy vevő vagyok a közeledésére és bejön, vagy akár arra is kíváncsi lennék hogy adjam a tudtára hogy nem vagyok vevő a közeledésére és nem jön be.

2023. nov. 14. 21:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megijed, akkor kérdezd meg töle, hogy van-e barátnöje.
2023. nov. 15. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!