Hogyan kezeljem a fiúk közeledését?
Arról lenne szó hogy ha bárhol vagyok mindig közelednek felém a fiúk, srácok. És az a baj ezt nem tudom hogyan kezeljem hisz nem ismerem őket, de mondom a szituációt!
Pl:vagyok egy rendezvényen és egy srác a haverjaival el kezd bámulni és súgdolózni, ja meg mosolyognak rám. Sokszor rám is nyomulnak de az csak olyan eseményen ahol így elengedi magát az ember. Az a baj hogy ilyenkor nem tudok a helyzettel mit kezdeni. Ilyenkor gondolkozni szoktam hogy most mit mondjak vagy mit csináljak. Volt egy olyan is hogy a pincér flörtölt velem de nem tudtam hogy mondjak-e neki valamit.
De az is érdekelne hogy hogyan adjam a tudtára hogy vevő vagyok a közeledésére és bejön, vagy akár arra is kíváncsi lennék hogy adjam a tudtára hogy nem vagyok vevő a közeledésére és nem jön be.
Ha azt akarod, tudja, hogy bejön neked, mosolyogj rá pl.
Ha azt akarod, hogy nem kedveled, ne vedd figyelembe, hogy pasas. Beszélj vele úgy, mintha pl ő is nő lenne. Értem ezalatt azt, hogy nem kell minden vacakon visszamosolyogni, nem kell ámulva hallgatni. Mintha egy jó ismerőssel beszélgetnél.
Ha közölni szeretnéd vele hogy nem kellene a közeledés, akkor alig szólj hozzá, tégy úgy mintha ott se lenne. Vagy hagyd ott.
Ha tetszik beszélj vele minél többet! Mosolyogj sokat, nevetgélj, érintsd meg a vállát ha beszéltek. Ha tetszik mindenképp beszélj vele de ne legyél teljesen más, mint amilyen vagy.
Semmit.
Hadd csináljanak fel téged. (sex)
Ha vevő vagy rá, akkor mosolyogj vissza, nézz rá akkor is amikor ő nem néz és várd meg, amíg észreveszi, ha megszólít, akkor légy vele kedves, nyitott, ne csak tőmondatokban válaszolj, hanem add elő magad kicsit hosszabban, közben is mosolyogj... ha ekkor sem lép a srác, akkor lehetsz rámenősebb, kezdeményezhetsz te is beszélgetést, esetleg mondhatod, hogy igyatok meg valamit.
Ha nem vagy rá vevő, akkor pedig pont az ellenkezőjét csináld. Ne nézegesd, ha néz akkor se nézz vissza rá, véletlenül se mosolyogj rá, ha beszélgetni próbál csak tőszavakban válaszolj, és kerüld el.
Köszönöm!! Mindenkinek!
-de ha esetleg kezdeményezek és mosolygok rá, viszont ettől megilyedn és megszeppen akkor mit tegyek? A legtöbb ilyenkor megilyed, menekül a helyzet elől.
"A legtöbb ilyenkor megilyed, menekül a helyzet elől."
Mennyi idősek vagytok, 12? :D
A mosolyt ugye nem így érted: [link]
Nem tudom, ki az, aki menekül egy mosolygó lány elől, de az ilyen valószínűleg nem is akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!