Vàgyom egy nő közeledésére, de nem foglalkozik velem senki sem. Mit csinàljak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 01:43
1/10 anonim válasza:
qrvákról gondolom még az életbe nem hallottál
2/10 anonim válasza:
fesd ki a körmeid az egyik kezeden, és csapd ki azzal a brét. közben képzelheted azt h egy nő végre hozzád ért
3/10 anonim válasza:
vegyél fel jegygyűrűt
lásd: Kellékfeleség
4/10 anonim válasza:
Mi volna, ha te próbálnál meg közeledni?
5/10 anonim válasza:
Sunáztasd magadat pöcsöslányokkal.
6/10 anonim válasza:
Tedd magad rendbe pszichésen. Jó állapotú, tip-top nők miért vágynának rossz állapotú pasira, aki elmerül az önsajnálatban? Érzed az ellentmondást, ugye?
Én szivesen megmutatom a megoldás kapuját, de bemenni és végigjárni neked kell.
7/10 A kérdező kommentje:
6: Írtam neked.
4: Kihez közeledjek, ha nincs körülöttem olyan, aki fogadná ezt, mert úgy néz ràm esetleg, hogy nyisson lapot felém.
2022. nov. 16. 08:52
8/10 anonim válasza:
Pszichoterápia a kulcs. Önismeret. De már ahhoz is kellene valamennyi, hogy a magyar ember a jelentését megértse.
9/10 A kérdező kommentje:
1: K÷rvára? Akire naponta többen rányitják az ajtót?
Kiégettek?!
Az nem olyan mint egy másik nő, aki konkrétan azért van velem, mert èn tetszem neki, ràm néz és engem akar.
2022. nov. 16. 09:28
10/10 anonim válasza:
K#rvázz, mint minden normális férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!