Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek egy 30 éves...

Mi a véleményetek egy 30 éves szűz férfiről, aki jelenleg munkanélküli és az anyjával él?

Figyelt kérdés

2023. okt. 23. 08:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%

Jó nagy lúzer vagy, már bocs.

Az hogy anyáddal élsz az még oké, ha nincs kivel elköltözni akkor minek is mennél. De pl munkanélküliség az egy iszonyat könnyen javítható állapot, vagy elmész valami gyárba melózni, vagy ha már úgyis piócáshodsz szegény anyádon akkor elmész egyetemre kitanulni valami értelmes szakmát. Az is hogy szűz vagy csak azt mutatja hogy nincs közösségi életed, vagy ha van is akkor a személyiségeddel vannak bajok, amiken 15 éven keresztül nem sikerült változtatnod.

2023. okt. 23. 08:42
 2/20 anonim ***** válasza:
28%

Ismeretlenül nem alkotok véleményt. Valamikor akkor sem, ha ismerem az illetőt.

37F nem szűz

2023. okt. 23. 08:49
 3/20 anonim ***** válasza:
29%

Semmi, megértem, hogy nem akar dolgozni, bérrabszolga lenni. Anyunál élés is ok, az anya köteles eltartani a gyerekét bármeddig. Nem csak 18 évig tart az anyaság. Ha egyszer a gyerek nem akar dolgozni(tök jogosan, miért is akarna?), akkor a szülők dolga eltartani.

Amilyenek a mai nők a szüzességet sem csodálom. Az illető helyében kérnék anyutól harmincezret, és elmennék qrvázni.

2023. okt. 23. 09:09
 4/20 anonim ***** válasza:
69%

Ezt úgy szokták csinálni, hogy inkább azt hangsúlyozzák ki, amiben menő vagy. :)

Ha meg olyan nincs, akkor nem reklámozod.

Mi a véleményem? Semmi, trágyadomb országban élünk, ahol sokszor nem egyszerű megélni.

De azért segíts muternak ott, ahol tudsz.

2023. okt. 23. 09:09
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
Tudok empatizálni vele, mert én is így vagyok 28 évesen, mentális problémák miatt.
2023. okt. 23. 09:21
 6/20 anonim ***** válasza:
32%
szánalmas.
2023. okt. 23. 10:12
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Semmi. Problémás lehet a szomszédoknak, ha rossz körülmények közt él. Votak már ebből problémák, totál életképtelen volt a pasas. Nem ítélem el, de a közvetlen környezetében mérgező tud lenni.
2023. okt. 23. 10:44
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
Szánalmas. Tajgetosz pozitív.
2023. okt. 23. 10:45
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
Túl sokat foglalkozol másokkal!
2023. okt. 23. 11:07
 10/20 Fulár ***** válasza:
91%

Én jelenleg 43 éves vagyok és a szűlói hâzban élek.Tönkrement a 13 éves hâzassâgom ami anyagilag totâlisan lenullâzott.Mindent elvitt amit addig felépítettem.Az itteni albérlet ârak mellett pár hónap alatt éhen döglenék.Szóval kezdhetek mindent előlről"vén"fejjel.

Ez persze nem a kérdésre adott vâlasz.Csak azért ïrom mert nem vagyok teljesen vak és látom milyen szemmel néznek râm a szomszédok.Pedig sok mindent el lehet mondani rólam de azt nem,hogy életképtelen lennék.

Az életben nem minden fekete és fehér!Könnyű csak a lâtottak alapján megbélyegezni másokat.

2023. okt. 23. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!