"Felnőttként" hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Eljutottam sajnos arra a pontra ahol szerintem a legnehezebb ismerkedni. (Előző párkapcsolataim mindig suli-társaság párosból sikerült). Munkahelyem nem tudok ismerkedni (nincsenek nők), legtöbbször estig dolgozok, sokszor szombaton is. Bulizni már nem járok mindemellett ott úgysem találnék olyan párt aki az értékrendemnek megfelelő. Esetleg az online társkereső megoldás lehetne?
24F
2023. okt. 21. 23:18
1/8 anonim válasza:
Minek neked nő? Ahhoz idő is kell. Ha 7 napból 6ot estig dolgozol akkor mégis mit akarsz?
2/8 anonim válasza:
Én csak élőben, leginkább a munkahelyemen. Egy nőnek nyújtanod is kéne valamit. Van mit?
3/8 anonim válasza:
Csakis online. Vannak nők akik pont ilyen pasit keresnek. Aminek annyira fontos a pénz az amúgy sem a te műfajod.
Bulihelyeken csak rbancok vannak.
4/8 A kérdező kommentje:
#1, Mert úgy gondolom, hogy az ember társas lény.
#2, Nyilván.
Köszönöm.
2023. okt. 22. 00:30
5/8 anonim válasza:
Elvileg erre találták ki AZ online társkeresôket. Gyakorlatilag nem egyszerû, egyik nemnek se. De egy próbát mindenképp megér. Hajrá!
7/8 A kérdező kommentje:
Karosszéria lakatos vagyok.
2023. okt. 22. 10:11
8/8 anonim válasza:
Akkor te alváz-zavarban szenvedsz :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!