Akik ANNYIRA SZÉGYENLIK magukat, hogy szemet (nem a teljes arcot) takaró fekete maszkban járnak - ha ritkán (netán gyakran?!) emberek között vannak - ismertek ilyen alakokat? Vagy a neten lehet az ilyenekről infókat/fényképeket találni? Többi lent!
Meg sötét színű (pl. sötétszürke, sötétkék) ruhákban járnak a maszk viselése mellett, stb.
Voltak már (vagy vannak) ilyen emberek vajon, akik ennyire nem merik a társadalom felé mutatni magukat a saját szégyenük miatt?
Infók = olyan fórumos bejegyzésekre, vagy cikkekre kell gondolnotok ezalatt, melyek azt taglalják, hogy - már ha léteznek ilyen emberek egyáltalán - miért kényszerültek ilyen döntést meghozni saját magukkal kapcsolatban az írás/cikk alanyai.
Illetve hogyan néznek rájuk az emberek?
(Mert - feltételezem - az egészséges lelkületűek számára ez a sajnálatos kompromisszum, ez a súlyos béklyó, nevetségesnek is hathat.)
Ha nem is éppen így, de hasonlóan gondolom azt amit a végén/végefelé írtál.
Mivel szerintem a mai KORNAK (legyen férfi, legyen nő, teljesen mindegy - mindkettőnek a XXI. században) olyan alakok számítanak egyedül embernek - nem férfit írtam, embert, és csak utána a férfit értve - mint pl. a Ford F450-esben ülő cowboy-ok a Dutton Ranchről szóló sorozat negyedik évadának harmadik részében a harmincötödik perc körül. Ha valakit (egyáltalán...) érdekel nézze meg, vagy töltse le a Yellowstone S04E03-at és nézzen bele.
Ők emberek.
És férfiak.
???
Ki beszélt holmi külsőségekről? (Mert az itt érthetetlenül felhozott csúnyaság csupán csak külsőség.)
Olvasd el mégegyszer a teljes kiírást és azt is, amit a kettes hozzászólásban szintén én - ehhez kapcsolódóan - írtam!
Ötös, ne értsd - direkt - félre. Senki nem írt megvakító holmiről.
Maszkról van szó, az pedig minden esetben - a szemrész/szemkörnyék takarása mellett - szabad kilátást biztosít.
Velence példának okáért. Vagy Zorro filmek. Szívesen.
A kérdésre mostantól. Csak a kérdésre.
Köszönöm, bár "Zorro" nem azért hordott maszkot, mert szégyellte magát. 😂
A kérdésre válaszolva: nem. Nem ismerek ilyeneket személyesen. Bár szeretem "A zöld íjászt", de ő még nem feketét hord.
Zorro példája nem a szégyen miatt lett felhozva, hanem Velencével karöltve a nem teljes arcot takaró maszkokra, mivel - szerintem készakarva - nem értetted.
De igazán válaszolhatnának többen is a feltett kérdésre.
Szeretnék ismerni több nézőpontot is, nem csak egy kevés emberét. (Az eddig már megnyilvánultak mellé újabb véleményeket.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!