Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hugomnak hogy magyarazzam meg...

Hugomnak hogy magyarazzam meg hogy ez így nem jó?

Figyelt kérdés

Hugomhoz épp mentem mikor mondta hogy ne sokáig legyek, mert le kell csiszolni a falat a festéshez,mert holnap a pali akkor kifest... Mondom mi van? Miért nem a párod teszi? Mert ő elfelejti, lusta, nem ér rá, nincs ideje... mondom what?

Mert csak állnak a cuccok ( festék, burkolólap stb) mert nem haladnak vele minden fontosabb.

Én őt hagyjam így lett megbeszélve meg így legalább haladnak vele.

Egy hetet könyörgött a hugom h meglegyeb csinálva a kerója, mert mindig a b..uzi autóval volt a pasi elfoglalva.

Állandóan autó, motor, autó, motor...

Hugom is dolgozik 6 napot 2 műszakba mert már kötelező a szombat ez az utolsó szabad szombatja... főz, mos,.takarít meg még falat csiszol... igazi csicska komolyan. Csávó meg mint egy gyerek beteszi a mosogatóba a cuccot majd " anyuci" elmossa.

Hugommak is mondtam már h egy csicska kb. Hogy máshogy hathatnék rá?

Egyszerűen nem normális h egy ilyen életképtelen szar alakkal van együtt. Jóhogy már a hapsit nem tartja el ezek mellé meg rendeli lassab a kvát mert h legalább csavó kilegyen elégülve

Nem gyerek 33 éves

2023. szept. 30. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Oké, értem hogy dolgozik, de a lényeg hogy ülj le tesóddal és beszéld meg vele hogy aggódsz érte. Kérdezd meg miért akar vele maradni, valószínűleg szereti, de azért jobb megkérdezni. Aztán vedd rá, hogy ha baj van akkor álljon ki magáért és vegye rá a pasast hogy vegye ki a részét a házi munkából. Pl. fesse le a falat. Ha nem hajlandó változni a húgod kérésére, akkor baj van. Mert ha szeretünk valakit, akkor képesek vagyunk érte változást/áldozatot hozni az életünkbe.

Remélem segítettem.

2023. szept. 30. 12:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen tudom már kérdeztem most is, hogy miért nem ő csinálja, miért nem segít, de a fent említett válaszokat kaptam. Verni biztos nem veri akár milyen kocsog is. Hugom is van annyira talpra esett h nem hagyná.

Elvileg ha veszekednek ezek miatt akkor 2-3 napig megcsinálja a pasi utána megint kezdődik minden előlről.

Tuti valami mentális baja van a pasinak.

2023. szept. 30. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet húgod már attól fél, ki fog futni az időből családalapítás szempontjából, ezért nem dobja ezt a csávót, pedig mint írtad régebben nem fogadta el, ha nem volt egyenlőség a házimunkában. Nem valószínű, hogy ezt ő így tudatosan megfogalmazza magában (voltam ebben a cipőben sajnos), mentségeket, magyarázatokat talál a pasi számára. Próbálj meg vele beszélni, nyugisan, ahogy valaki írta egy kávé mellett. Bár alapvetően szerintem neked van igazad, hogy egy kapcsolatban ahol mindkét fél dolgozik ott a házimunkát is meg kell osztani (nem besegíteni), de ha túl nagy lendülettel esel neki, akkor esetleg csak azt éred el, hogy a fejedhez vágja, ehhez neked semmi közöd és majd ő eldönti kivel akar együtt lenni.
2023. szept. 30. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs mentális baja, csak ebben nőtt fel, így van szocializálva - sajnos nagyon nehéz változást elérni, ha ő nem érzi, hogy ez gáz így. Akkor szokot az okosabbja észhez térni, amikor 2-3 nő is dobja egymás utána ugyanazzal az indokkal. Csak sajnos sokszor találnak olyan nőt, aki partner ebben, ilyen-olyan okokból. :(
2023. szept. 30. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!