Ez miért van? Valaki magyarázza már el :D
Ez csak az én elképzelésem: Aki Miley Cyrus koncertre megy, az nyilván hivalkodni is akar vele. Ezért fényképez, meg videóz. Na, meg hát amiket az a nő leművel a koncertjein, nem csodálom, hogy megörökítik.
Na már most egy Rammstein koncerten (fogalmam sincs ki az egyébként), akik oda elmennek, valószínűleg csak élvezni akarják a zenét, és nem akarják mindenkinek mutogatni, vagy nem tudom.
Ha azt a Rammstein koncertet DVD-n nézted, vagy letöltötted, akkor azért nem látsz a kezekben kamerát, mert amit eladásra szánnak, azoknál előre szólnak, hogy tilos a koncert rögzítése, mert forgalomba fogják hozni.
Az a baj, hogy a telefonnal és kamerával történő rögzítés általános dolog, holott 200%, hogy soha többet nem fogja az illető visszanézni, és minimális mértékben fogja mutogatni. Nem értem ezt az egészet, hisz minek megyek el egy koncertre, ha ugyanúgy egy képernyőn keresztül nézem, mint otthon.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!