Valaki legyen olyan kedves es magyarazza mar el nekem h mi az a tekkesek? Nagyon megkoszonnem : )
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 15:46
2/9 anonim válasza:
TEK - Kommandó :)
(szerintem ritka hülye volt aki így nevezte el, SWAT sokkal jobban hangzik…)
3/9 anonim válasza:
SWAT = Special Weapons and Tactics
Na most, Magyarország speciális fegyverek terén max 5 kerekű csapatszállító biciklikkel vagy fogpiszkálót lövő olcsó Airsoft pisztolyokkal tudna előrukkolni.
Nagy taktikára meg nincs itthon szükség. Leginkább drogdílerek, kisstílű bűnözök lakásának raidelésével foglalkoznak a TEK-esek.
Ennek ellenére a TEK nemzetközileg elismert, jó kiképzést kapnak, remekül végzik a dolgukat - Csak éppen nem speciálisak.
4/9 anonim válasza:
Magyarországra is kéne SWAT szint :D
Meg most őszíntén, melyik hangzik jobban? SWAT, vagy TEK?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !! :)
2014. febr. 28. 19:58
6/9 anonim válasza:
King Kong: A "Tek Tek Tek" szám után (még ha szar is), én a TEK-re szavaznék. Így legalább van bevonulózenéjük. :)
7/9 anonim válasza:
Nemtudom, nekem akkoris a SWAT a favorit :)
Terveim közt szerepel, hogy majd kimegyek Amerikába, hogy SWAT-os lehessek :D
8/9 anonim válasza:
Ahhoz elég kemény fizikum kell. Meg gondolom állampolgárság, egyéb dolgok. De hajrá, mások is megcsinálták már! :D
9/9 anonim válasza:
Hát ha pl a TEK-be majd be tudnék jutni, akkor már a SWAT is menne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!