Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hugomnak hogy magyarazzam meg...

Hugomnak hogy magyarazzam meg hogy ez így nem jó?

Figyelt kérdés

Hugomhoz épp mentem mikor mondta hogy ne sokáig legyek, mert le kell csiszolni a falat a festéshez,mert holnap a pali akkor kifest... Mondom mi van? Miért nem a párod teszi? Mert ő elfelejti, lusta, nem ér rá, nincs ideje... mondom what?

Mert csak állnak a cuccok ( festék, burkolólap stb) mert nem haladnak vele minden fontosabb.

Én őt hagyjam így lett megbeszélve meg így legalább haladnak vele.

Egy hetet könyörgött a hugom h meglegyeb csinálva a kerója, mert mindig a b..uzi autóval volt a pasi elfoglalva.

Állandóan autó, motor, autó, motor...

Hugom is dolgozik 6 napot 2 műszakba mert már kötelező a szombat ez az utolsó szabad szombatja... főz, mos,.takarít meg még falat csiszol... igazi csicska komolyan. Csávó meg mint egy gyerek beteszi a mosogatóba a cuccot majd " anyuci" elmossa.

Hugommak is mondtam már h egy csicska kb. Hogy máshogy hathatnék rá?

Egyszerűen nem normális h egy ilyen életképtelen szar alakkal van együtt. Jóhogy már a hapsit nem tartja el ezek mellé meg rendeli lassab a kvát mert h legalább csavó kilegyen elégülve

Nem gyerek 33 éves

2023. szept. 30. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ha ő feltétel nélkül szereti, akkor érthető miért akar vele maradni. Ha a csávó nem szereti, akkor van miről beszélni. Esetleg beszélhetne húgod a fejével, legyen magabiztos és vegye rá a házimunkára. Ha nem dolgozik, akkor nyilván arra is.

Ha viszont ez komoly probléma a kapcsolatukba, akár párterápiára is elmehetnek, de ehhez nem értek annyira. Remélem segítettem.

2023. szept. 30. 11:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj semmit magyarázni, ne akarj beleszólni, az ö élete.
2023. szept. 30. 11:17
 3/14 A kérdező kommentje:

Az volt a mentsége h reggel szó nélkül elmosogatott a pasi... hát volt a mosogatóban 2 bögre meg 2 tányér gondolom a reggeli után.

Mert most is az apja kocsiját kell csinálni, mert múlthéten összetörte meg a sajátjával is baj van. Azt a pasinak így sosincs ideje, mert mindig más a fontosabb szerintem. Dolgozik a pasas.

Hugom mosott, szinkronba csinál 3 dolgot..abszolut nem normális dolog szerintem h mint egy robot gürizik otthon is.

Volt hasonló pasija de azt már ilyenekért rég dobta. Nem érte ezt is minek tűri.

2023. szept. 30. 11:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Te meg ne magyarázd hogy ez egy nő dolga! Hogy mindent is kell csinálnunk! + elégítsünk is ki! Örüljünk ha havi 1x megvagyunk piszkálva... álljunk már meg!

Nincs eltartva, hogy neki mindent kelljen csinálni!

Falat csiszolt, 4 adagot kimosott,.kiteregetett.+ kinyalja a házat... normális? Nem! A pasi meg kitudja szerelni ment-e

.

2023. szept. 30. 11:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmi közöd hozzá, és nincs beleszólásod!

Ha NEKI így jó, akkor elfogadod, mást nem tehesz.

Más ember párkapcsolatába kivülállónak tilos beleszólni - és teljesen mindegy, ki az a más.

2023. szept. 30. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Nagyon rendes tőled hogy aggódsz a testvéred boldogsága miatt.

Viszont azt gondolom ha ennyire a szíveden viseled, hogy sokat dolgozik akkor legalább Te segíthetnél neki.

2023. szept. 30. 11:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Nekem 2 kisgyerek van, van saját házi munkám. Férfi munkát pedig köszönöm itthon sem, nem még másnak. Hál Istennek nekem a férjem nem is várja el.

Nincs beleszólásom valóban,de hogy nem lehet észrevenni hogy csicska a saját házában.. mert az övé, nem közös főként nem házasok csak 3 éve járnak.

2023. szept. 30. 12:01
 8/14 A kérdező kommentje:
4es válaszom annak szólt akit már töröltek
2023. szept. 30. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha ennyire aggaszt (nyilván hisz a húgod) akkor szánj rá minimum egy órát, hogy részletesen átbeszéld vele. Lehet nagyon szereti a férfit, ezért nem szakít vele. Beszéld meg vele, hogy álljon ki magáért, beszéljen a barátjával, hogy segítsen neki és keressen ő is pénzt. Ha végképp nem sikerülne, akkor akár a házból való elköltözést is meglehet neki említeni (mármint hogy a férfit küldje el a házból).

Remélem segítettem.

2023. szept. 30. 12:18
 10/14 A kérdező kommentje:

DOLGOZIK a pasi.

Csak éppen sem a házimunkából nem hajlandó kivenni a részét + úgy látom ami már az ő feladata ezt sem csinálja. Hugom is azért hogy már végre kilegyen festve a szerencsétlen 4 éve nem tudta kifesteni a házat.

2023. szept. 30. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!