Hugomnak hogy magyarazzam meg hogy ez így nem jó?
Hugomhoz épp mentem mikor mondta hogy ne sokáig legyek, mert le kell csiszolni a falat a festéshez,mert holnap a pali akkor kifest... Mondom mi van? Miért nem a párod teszi? Mert ő elfelejti, lusta, nem ér rá, nincs ideje... mondom what?
Mert csak állnak a cuccok ( festék, burkolólap stb) mert nem haladnak vele minden fontosabb.
Én őt hagyjam így lett megbeszélve meg így legalább haladnak vele.
Egy hetet könyörgött a hugom h meglegyeb csinálva a kerója, mert mindig a b..uzi autóval volt a pasi elfoglalva.
Állandóan autó, motor, autó, motor...
Hugom is dolgozik 6 napot 2 műszakba mert már kötelező a szombat ez az utolsó szabad szombatja... főz, mos,.takarít meg még falat csiszol... igazi csicska komolyan. Csávó meg mint egy gyerek beteszi a mosogatóba a cuccot majd " anyuci" elmossa.
Hugommak is mondtam már h egy csicska kb. Hogy máshogy hathatnék rá?
Egyszerűen nem normális h egy ilyen életképtelen szar alakkal van együtt. Jóhogy már a hapsit nem tartja el ezek mellé meg rendeli lassab a kvát mert h legalább csavó kilegyen elégülve
Nem gyerek 33 éves
Szerintem ha ő feltétel nélkül szereti, akkor érthető miért akar vele maradni. Ha a csávó nem szereti, akkor van miről beszélni. Esetleg beszélhetne húgod a fejével, legyen magabiztos és vegye rá a házimunkára. Ha nem dolgozik, akkor nyilván arra is.
Ha viszont ez komoly probléma a kapcsolatukba, akár párterápiára is elmehetnek, de ehhez nem értek annyira. Remélem segítettem.
Az volt a mentsége h reggel szó nélkül elmosogatott a pasi... hát volt a mosogatóban 2 bögre meg 2 tányér gondolom a reggeli után.
Mert most is az apja kocsiját kell csinálni, mert múlthéten összetörte meg a sajátjával is baj van. Azt a pasinak így sosincs ideje, mert mindig más a fontosabb szerintem. Dolgozik a pasas.
Hugom mosott, szinkronba csinál 3 dolgot..abszolut nem normális dolog szerintem h mint egy robot gürizik otthon is.
Volt hasonló pasija de azt már ilyenekért rég dobta. Nem érte ezt is minek tűri.
Te meg ne magyarázd hogy ez egy nő dolga! Hogy mindent is kell csinálnunk! + elégítsünk is ki! Örüljünk ha havi 1x megvagyunk piszkálva... álljunk már meg!
Nincs eltartva, hogy neki mindent kelljen csinálni!
Falat csiszolt, 4 adagot kimosott,.kiteregetett.+ kinyalja a házat... normális? Nem! A pasi meg kitudja szerelni ment-e
.
Neked semmi közöd hozzá, és nincs beleszólásod!
Ha NEKI így jó, akkor elfogadod, mást nem tehesz.
Más ember párkapcsolatába kivülállónak tilos beleszólni - és teljesen mindegy, ki az a más.
Nagyon rendes tőled hogy aggódsz a testvéred boldogsága miatt.
Viszont azt gondolom ha ennyire a szíveden viseled, hogy sokat dolgozik akkor legalább Te segíthetnél neki.
Nekem 2 kisgyerek van, van saját házi munkám. Férfi munkát pedig köszönöm itthon sem, nem még másnak. Hál Istennek nekem a férjem nem is várja el.
Nincs beleszólásom valóban,de hogy nem lehet észrevenni hogy csicska a saját házában.. mert az övé, nem közös főként nem házasok csak 3 éve járnak.
Figyelj, ha ennyire aggaszt (nyilván hisz a húgod) akkor szánj rá minimum egy órát, hogy részletesen átbeszéld vele. Lehet nagyon szereti a férfit, ezért nem szakít vele. Beszéld meg vele, hogy álljon ki magáért, beszéljen a barátjával, hogy segítsen neki és keressen ő is pénzt. Ha végképp nem sikerülne, akkor akár a házból való elköltözést is meglehet neki említeni (mármint hogy a férfit küldje el a házból).
Remélem segítettem.
DOLGOZIK a pasi.
Csak éppen sem a házimunkából nem hajlandó kivenni a részét + úgy látom ami már az ő feladata ezt sem csinálja. Hugom is azért hogy már végre kilegyen festve a szerencsétlen 4 éve nem tudta kifesteni a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!